Home / Webshop / Drankfles Two For Tea (lange filter)

Webshop

Drankfles Two For Tea (lange filter)

24,95

“Deze drankfles heb ik altijd bij me, eender waar ik ga. Om mijn gefilterd water in te doen of heerlijke groene thee. Er komen geen giftige stoffen in mijn drinken en altijd hydratatie binnen handbereik. Love it!!”

Product Description

Deze Two For Tea drinkfles wordt jouw nieuwe buddy. Of je nu thee drinkt, koffie, water of fris,.. Met deze handige drinkfles heb je altijd je lievelingsdrank bij de hand. Hij past perfect in de cupholder van je auto maar is ook super handig op je bureau bijvoorbeeld. Zelf drink ik er de hele dag uit, ik vul hem met thee of gefilterd water en zo houd ik ook meteen goed bij hoeveel water ik op een dag drink.

Door de dubbele wand kan je de theefles perfect in je hand houden zonder jezelf te verbranden. Bovendien is deze theefles super veilig. Glas is één van de veiligste materialen die er zijn. Het lekt geen toxische stoffen zoals plastiek wel doet bijvoorbeeld. Glas heeft ook nog eens het voordeel dat het geur en smaak onaangetast laat en je dus kan genieten van de geur en smaak van jouw thee!

Deze thee- en drinkfles is ook ecologisch verantwoord gemaakt. Glas is een perfect te recycleren materiaal.

De fles (behalve de dop) mag in de vaatwasmachine. Lekker handig dus!

Specificaties:

Materiaal: glas (dop van bamboo)
Diameter: 70 mm
Hoogte: 190 mm
Inhoud: 300 ml
Temperatuur: van -50° C tot 120° C
Filter: lang (je kan de filter eruit halen wanneer je thee lang genoeg getrokken heeft. Je kan de fles ook altijd gebruiken zonder de filter om bijvoorbeeld gewoon water te drinken.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drankfles Two For Tea (lange filter)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor maandelijkse tips & tricks
Bye Bye Cheeseburger

Bye Bye Cheeseburger