Home / Webshop / Quattro Stagioni Jar – 500 ml (set van 4)

Webshop

Quattro Stagioni Jar – 500 ml (set van 4)

9,15

“Ik hou van de Quattro Stagioni jars! Ik gebruik ze echt voor alles! Om dessert uit te eten, mijn lunch-on-the-go mee te nemen, leftovers in te bewaren of sapjes uit te drinken.”
xoxo Steffi

SKU: 388330-S03 Categorieën: , Tags: , , ,

Product Description

Jars zijn super hip dezer dagen. Je kan er pitten, zaden, melen, sauzen of leftover in bewaren maar je kan er ook uit eten en drinken. Niks leuker dan ‘s morgens opstaan en je over-night oats uit de koelkast halen, even opwarmen en lekker smullen rechtstreeks uit de jar. Of wat dacht je van jar-muffins? Gegarandeerd scoren als je gasten op bezoek hebt!

De Quattro Stagioni jars zijn gemaakt uit glas. Dit maakt ze ideaal om leftovers in te bewaren. Ze lekken namelijk geen toxines in je eten, zelfs niet wanneer ze in aanraking komen met vet.

De Quattro Stagioni kunnen vacuüm getrokken worden door ze onder te dompelen in kokend water. Je kan er mee conserveren, wecken of inmaken. Meer info over wecken met Quattro Stagioni vind je hier. Ze kunnen temperaturen tot 100 graden aan. Wanneer je ze gebruikt om te wecken wordt aangeraden steeds nieuwe deksels te gebruiken.

Specificaties van deze Quattro Stagioni jars:

–  set van 4 stuks
– Inhoud: 500 ml

– Diameter deksel: 70 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quattro Stagioni Jar – 500 ml (set van 4)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor maandelijkse tips & tricks
Bye Bye Cheeseburger

Bye Bye Cheeseburger