Home / Webshop / Woobamboo tandenborstel slank model normaal

Webshop

Woobamboo tandenborstel slank model normaal

6,45

“De berg weggegooid plastiek wordt weer wat kleiner dankzij Woobamboo. Beter voor de aarde, vrij van chemicaliën en BPA én super stijlvol, I love it!”

xoxo Steffi

Product Description

Waarom kiezen voor bamboo-tandenborstels? Behalve voor hun super stijlvol design zijn ze ook biologisch afbreekbaar en zorgen ze op deze manier voor een minder grote afvalberg. Als health-lover vind ik dat we allemaal ons best moeten doen om deze aarde schoon te houden. Alleen zo kunnen we gezonde lucht inademen, zuiver water drinken en van schone gewassen genieten.

Erg voor de panda’s? Nee, gelukkig niet. Woobamboo is helemaal panda-friendly doordat ze gebruik maken van Mosoo Bamboo dewelke niet gegeten wordt door panda’s. Dit soort bamboo wordt duurzaam gekweekt. Het helpt natuurlijk dat Mosoo bamboo 120 centimeter per dag groeit – crazy he?! Bovendien is het een soort die biologisch gekweekt wordt zonder pesticiden of chemische stoffen. De coating van de Woobamboo tandenborstels bestaat uit natuurlijke wax.

Bamboo is uit zichzelf anti-bacterieel, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Wanneer je hem helemaal versleten hebt kan het bamboostuk van de tandenborstel gewoon mee op de composthoop waar het vanzelf afgebroken zal worden.

Woobamboo gebruikt hoog kwalitatieve borstels die door tandartsen zijn goedgekeurd. Ze zijn ook volledig non-toxic en BPA-vrij.

Deze Woobamboo is een model met een extra slanke handgreep en een borstel van normale zachtheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woobamboo tandenborstel slank model normaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor maandelijkse tips & tricks
Bye Bye Cheeseburger

Bye Bye Cheeseburger