Home / Webshop / Yogitoes groene antislip yogahanddoek

Webshop

Yogitoes groene antislip yogahanddoek

48,00

“Deze antislip yogahanddoek heeft een groot verschil gemaakt in mijn poses. Door niet weg te glijden kan ik mij nu volledig op de pose concentreren. Alleen was ik het beu deze telkens uit Amerika mee te moeten nemen. Daar moest ik verandering in brengen!”

xoxo Steffi

Product Description

Deze super absorberende antislip yoga handdoek is een must-have voor elke yogi. Door de gepatenteerde 100% silicone noppen blijft de yogahanddoek op zijn plaats liggen in elke positie, zelfs in de hot-yogastudio’s bij 42 graden.

Deze yogahanddoek heeft een groene kleur en is afgewerkt met een oranje rand. De afmetingen van deze yogahanddoek zijn 61 cm x 173  cm, wat overeenkomt met de standaardafmetingen van een yogamat.

Had ik al gezegd dat Yogitoes ook ecologisch verantwoord te werk gaat? In elke handdoek zijn 8 plastic flessen verwerkt. De handdoek bestaat uit 50% gerecycleerd polyester, 40% nieuw polyester en 10% nylon. De kleuren zijn vrij van zware metalen, azoverbindingen en lood. De Yogitoe handdoek is dus goed voor jou én voor het milieu.

Deze yogahanddoek is zeer licht en dun en neemt daardoor niet veel plek in in je yogatas. Leg de handdoek met de silicone noppen naar beneden op je yogamat of fitnesstoestel. Vermijd de handdoek op te rollen samen met je mat.

De Yogitoe handdoek kan gewassen worden in de wasmachine op een lage temperatuur, samen met gelijkende kleuren en de eerste keer best apart om het afgeven van kleur tegen te gaan. De yogahanddoek mag in de droogkast of op het wasrek gedroogd worden. Gebruik best geen wasverzachter. Met heel diepe kleuren is het aan te raden extra voorzichtig te zijn in combinatie met lichtere kleuren, zowel in de wasmachine als op je yogamat of yogakleding. Voor diepe kleuringen kan je de yogahanddoek van te voren een paar keer wassen zodat de kleur zeker niet af gaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yogitoes groene antislip yogahanddoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor maandelijkse tips & tricks
Bye Bye Cheeseburger

Bye Bye Cheeseburger