Odylique: natuurlijke make-up remover (+ GIVEAWAY)

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

‘Cause nature knows best’. Ik heb het al vaker gehad over natuurlijke verzorgingsproducten. Zware metalen en toxische stoffen eisen heel wat van je lichaam. Om ze te elimineren heeft je lichaam veel tijd en hulpstoffen nodig. Tijd die mijn lichaam beter aan andere dingen kan spenderen. Zoals mijn huid ontgiften bijvoorbeeld, of zijn al die beauty-naps voor niks misschien..? Er zijn een heel aantal factoren die we niet in de hand hebben, ik denk bijvoorbeeld aan het inademen van vervuilde lucht – die voor een stadsmus als mezelf best wel hoog oploopt. Maar ook make-up vind ik nog moeilijk om te vervangen door goede alternatieven. Al gaat de industrie wel met rasse schreden vooruit. Mijn hoop is groot!

Enfin. Reden te meer om daar waar het kan voor veilige en eerlijke producten te kiezen. En die probeer ik ook hier op Bye Bye Cheeseburger te etaleren. Vandaag heb ik het over mijn laatste ontdekking: de Silk touch cleanser van Odylique. De make-up mag dan nog niet 100% natuurlijk zijn de make-up-remover alvast wel!

Het is een zachte creme op oliebasis die je op een droge huid aanbrengt en daarna met water wegspoelt. Door de oliestructuur vind ik het ook de ideale gelegenheid om bij mijn reiniging mezelf een mini-gezichtsmassage te geven. Niet dat ik echt weet hoe ik een gezichtsmassage zou moeten doen maar gewoon al met mijn vingertoppen over mijn geolied gezicht strijken voelt al ge-wel-dig aan! De ‘silk touch’ is alvast niet gelogen. Geen trekkerig gevoel na het reinigen maar wel een zijde zachte gehydrateerde huid.

Ik vind het altijd het prettigst om daarna nog eens met een natuurlijke reiniger op water basis te spoelen. Dan voel ik mij cleaner dan clean! Gelukkig biedt Odylique ook een ‘zeepachtige’ cleanser die de ideale stap 2 vormt in je dagelijkse reiniging; de Lemon & Tea Tree purifying wash. Voor wie de full-monty wil!

Eeeeeeeen ik heb goed nieuws. Ik mag een Silk Touch cleanser ter waarde van 24 euro weggeven zodat jij ook een keertje kan kennismaken met deze heerlijk zachte natuurlijke reiniger. Wat je moet doen is het volgende:

GIVEAWAY: Laat onderaan deze post even een comment achter waarin je vertelt waarom jij graag natuurlijke producten gebruikt of het graag eens wil proberen.

Easy as that! Binnen een weekje maak ik de winnaar bekend!

Aaaaaaaaaaand the winner is: Katrien! Proficiat!

Niet gewonnen maar je wil toch graag kennismaken met het product? Je vindt het hier!

7 REACTIES

  1. Hoi! Ook ik wil de make-up remover zeker eens proberen. Ik heb nogal een moeilijke huid: parfumallergie, waardoor ik al snel naar producten van de apotheek grijp. Ook deze producten bevatten ingrediënten die niet altijd heel vriendelijk zijn voor je lichaam.
    Misschien biedt deze make-up remover wel een antwoord op mijn vraag naar natuurlijke producten, met natuurlijke geuren. Altijd het testen waard, lijkt me!

  2. Een product uitproberen dat ik niet ken vind ik altijd fijn! Bovendien heb ik (vooral in de winter) een vreselijk trekkerige huid. Ik probeer dit dan op te lossen met gezichtscrèmes en maskertjes, maar meestal is het resultaat dan een droge huid mét acné. Misschien is deze gezichtsreiniger wel een productje waar mijn gezicht blij van wordt!

  3. De Silk touch lijkt me de moeite waard om eens uit te proberen. Met mijn moeilijke, vaak droge huid ben ik steeds op zoek naar goede gezichtsproducten!

  4. Met mijn parfumallergie is het zeer moeilijk om goede producten te vinden. Misschien is deze reeks een goed alternatief? Ik test het graag eens uit!

  5. Iets uitproberen vind ik altijd wat riskant. Zeker omdat ik een zeer moeilijke huid heb en nog steeds geen geschikt product vond waar ik achteraf geen last van had. Maar ik waag het er op! Wie weet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks