Home Webshop Boeken Boek: De Kracht Van Gedachten

Boek: De Kracht Van Gedachten

22,99

“De limieten van je gedachten zijn de limieten van je realiteit. Het wordt hoog tijd dat we onze eigen verhalen herschrijven en positiever, gelukkiger en vooral meer AWESOME in het leven staan”

xoxo

Steffi

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In dit boek ga ik verder door op het laatste hoofdstuk van mijn vorige boek De Beste Jij. In ‘De Kracht Van Gedachten’ draait het allemaal om mindset en hoe we in het leven staan.

Doorheen de jaren ben ik zoveel mensen tegengekomen die een verandering willen. Mensen die willen afvallen, een meer gebalanceerd eetpatroon willen ontwikkelen of spieropbouw willen maar evengoed veranderingen op een breder vlak: Ze willen gelukkiger, gezonder en vrijer door het leven gaan. En toch hoor ik zo vaak, onder anderen in mijn lezingen, rotsvaste overtuigingen bovenkomen, met uitspraken zoals: ‘Ja maar ik kan nu eenmaal niet afvallen’ en ‘Zo zit ik nu eenmaal in elkaar’. Niet wetende dat de uitspraken die we doen ons net vasthouden in eenzelfde patroon.

Voor dit boek ging ik daarom terug naar mijn roots als Psychologe, gecombineerd met mij fascinatie rond zelf-hulp, self-love en spiritualiteit. Want we zijn zoveel meer dan we denken. We kunnen zoveel meer dan we onszelf krediet voor geven. Maar daarvoor moeten we wel uit die mentale kooit ontsnappen.

Veel te vaak houden we onszelf klein met de verhalen die we tegen onszelf en of tegen anderen vertellen. Wie een mindset heeft met onderliggend geloof dat “goede banen voor de lucky few zijn”, “dat alle goede mannen al bezet zijn”, “dat afvallen samengaat met strijden en afzien”, zal hetzelfde teruggespiegeld krijgen door het leven. Onze gedachten weerspiegelen zich namelijk in onze realiteit.

Hoe dat werkt en hoe je zelf weer je leven in handen neemt, dat leg ik je uit in dit boek.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks