Home Webshop Boeken PRE-SALE ‘De Kracht van Waarheid’

PRE-SALE ‘De Kracht van Waarheid’

24,99

“Authenticiteit, echtheid en eerlijkheid, onze vergeten superpowers. Hoe de waarheid dé tool bij uitstek is voor je eigen expansie.”

xoxo

Steffi

Categorie:

Beschrijving

PRE SALE: Dit boek verschijnt rond 22 november in de winkel. Wie hier bestelt krijgt als allereerste een gehandtekend exemplaar toegestuurd. 

“Dit is een boek over op zoek gaan naar wie je echt bent, achter de façade
van schone schijn. De kracht van waarheid pakt de diepgewortelde angst om niet te voldoen aan andermans eisen aan en verandert die naar het vertrouwen dat wie je echt bent, met alle perfecte imperfecties, je allersterkste troef is in het leven. Dit boek doet je groeien op verschillende vlakken en zal je leven veranderen.”

Na het succes van Kracht Van Gedachten wilde ik graag wat dieper in gaan op het thema ‘De Waarheid’ en dat in de brede zin van het woord. In de afgelopen jaren leerde ik – soms op een zachte maar vaak op de harde manier – hoe belangrijk de Waarheid is. Vaak denken we dat we de Waarheid meten spreken voor anderen. Het is namelijk ‘niet netjes’ om te liegen. Maar nog veel meer dan de Waarheid te zien als een moreel goeds naar je omgeving ontdekte ik hoe belangrijk de waarheid is voor JOU.

In dit boek toon ik je hoe de Waarheid achterhouden jezelf klein houden is, jezelf weerhouden van expansie en groei in het leven. Hoe het wegsteken van jezelf de kiem voor eenzaamheid en angst is. We overschatten de gevolgen van de Waarheid en onderschatten de gevolgen van kleine leugentjes, zelfs die om bestwil.

Ik duik ook in de vraag: wat de Waarheid dan juist is? En is de allerbelangrijkste Waarheid dan niet JOUW waarheid? Het verhaal van wie jij bent, je intuïtie die vanbinnen aanklopt? Maar al te vaak proberen we wie we zijn aan te passen aan de veeleisende wereld van vandaag, een wereld die je vertelt wie je moet zijn. Maar je echte superpowers die liggen vanbinnen. Je authenticiteit en je integriteit zijn de SUPERPOWERS die we vergeten zijn.

The world needs your truth, because yes, the truth will set us free.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks