Home Webshop Boeken Boek: ‘De Beste Jij’

Boek: ‘De Beste Jij’

22,99

“Mijn relaas over de zes pijlers van gezondheid die een waanzinnige impact op jouw healthy lifestyle kunnen hebben. Over het belang van voeding, beweging, slaap, lucht & licht, ontstressen en spiritualiteit. Vol met tips en tricks om de allerbeste vorm van jezelf te worden.”

xoxo

Steffi

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

’t Is meer dan eten alleen.

Na drie kookboeken en verschillende tv-shows over gezond eten, leek de tijd me rijp om ook eens wat anders, of beter gezegd, wat méér te delen met jullie. Ik ben dol op gezond eten en experimenteren met gezonde recepten. Voeding heeft mijn leven veranderd, echt letterlijk, zowat elk aspect van mijn leven. Maar een healthy lifestyle bestaat uit zóveel meer dan alleen maar gezond eten. Naast gezonde voedingsgewoonten, zijn er nog talloze andere – vaak poepsimpele – trucjes die je kan toepassen om gezonder, beter en gelukkiger in het leven te staan. En het leuke daarvan is dat al die trucjes onder te verdelen zijn in een aantal pijlers die samen met een aangepaste voeding jouw gezonde levensstijl alleen maar exponentieel doen versterken.

In dit boek deel ik de zes pijlers die voor mij een wereld van verschil hebben gemaakt: VOEDING, BEWEGING, SLAAP, LICHT & LUCHT, STRESS, SPIRITUALITEIT. De talloze tips en tricks om ook jouw leven steviger in eigen handen te nemen, krijg je er zomaar bij. Om de beste versie van jezelf te zijn, wat niet alleen een gigantisch cadeau is voor jezelf, maar ook nog eens het mooiste wat je aan de mensen in je omgeving kan geven. Doorheen dit boek geef ik je ook graag mijn persoonlijk verhaal mee, en dat op mijn eigen, soms wat chaotische manier. Want ja, zo werkt mijn brein nu eenmaal. Ik speel open kaart over hoe ik tot deze ontdekkingen ben gekomen en tegen welke muren ik gebotst ben op mijn weg ernaartoe.

Zo vaak heb ik nieuwe tips en tricks ontdekt en toegepast, was ik verbouwereerd over wat ze met me deden, burgerde ik ze in in mijn leven, gooide ik ze opnieuw overboord om ze dan weer op te nemen, er opnieuw gefascineerd door te geraken en ze me eigen te maken met het idee: HOLY F*CK iedereen zou dit moeten weten! En net die gedachtegang heeft me gemotiveerd om dit boek te schrijven. Dit boek waar ik meer dan drie jaar op gekauwd heb en meer dan anderhalf jaar aan geschreven heb. Om het vervolgens te herlezen, veel te panikeren, omdat ik op sommige dingen al een heel andere kijk had, en dus het hele boeltje nog maar eens aan te passen, nog een keertje te panikeren, sommige dingen toch maar te laten zoals ik ze oorspronkelijk opschreef… En kijk hier is ie dan.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks