Cadeautips voor de health-lover

Leestips

Waarom ik enkel water drink en waarom je dat ook moet overwegen!

Ik krijg er zoveel vragen over dat het me gepast leek om er toch eens een uiteenzetting over te doen. En daar heb ik...

Avocado’s to the rescue: alle voordelen op een rijtje!

Er is gezonde voeding, en dan zijn er echte powerbommetjes die vol zitten met the good stuff. Avocado's horen zeker thuis in dat rijtje:...

Minimalisme en duurzaamheid in je kleedkast

In mijn laatste boek 'De Beste Jij' schreef ik een gans hoofdstuk over het belang van ontstressen. Stress is wat ze de 'silent killer'...

Het belang van magnesium

Vorige week had ik een uitvoerig gesprek met één van mijn medestudenten Neuro-Immunologie. We hadden het over het belang van magnesium en hoeveel mensen...
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Ik heb verschillende keren de vraag gekregen wat mensen nu best kopen voor hun vriend, vriendin of familielid die helemaal ‘into healthy’ is. Ik vind het geweldig dat mensen cadeautjes willen kopen die bijdragen aan iemand zijn gezondheid. Of het nu rechtstreekse impact heeft zoals ene pot kokosolie of onrechtstreeks gezond leven leuker maakt met een nieuwe yogamat bijvoorbeeld, je draagt bij aan iemand zijn gezonde levensstijl en positieve intenties. Het is trouwens ook ideaal om iemand op weg te helpen in het nieuwe jaar. New year, new plans, new me… Right?

Omdat er zoveel verschillende dingen zijn die je kan kopen heb ik een klein inspiratielijstje gemaakt! Een aantal dingen ervan staan trouwens ook op mijn eigen verlanglijstje..

Adidas loopschoenen

Sportschoenen Addidas

eKo Light licht blauw donker blauw

Manduka antislip Yogamat

Yogitoes grijze antislip yogahanddoek

Yogahanddoek (super antislip)

Lunchdoos Lunchbots RVS 3 vakken

Lunchdoos (zonder BPA of andere weekmakers)

Nike truitje paars

Truitje Nike

Hoelahoop kopen

Hoelahoep

Ashtanga yoga oefenboek

Ashtanga yoga handboek (David Swenson)

Limoen Koffiebeker

Koffiebeker voor on-the-go.

Extravierge kokosolie

Extra viërge kokosolie

Koop jij ook healthy presents? Laat het zeker weten in de comments hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks