Home Webshop Boeken De Gezonde Goesting Boek: De Gezonde Goesting

Boek: De Gezonde Goesting

24,99

“In mijn boek bundel ik meer dan 60 van mijn allerbeste recepten. Stuk voor stuk recepten waarvan ik vind dat ze gezond leven zoveel makkelijker maken!”

xoxo
Steffi

Artikelnummer: BOEKDGG Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Eindelijk is hij er dan! Mijn langverwachte boek “De Gezonde Goesting” naar mijn gelijknamig tv-programma op njam! TV – meteen ook de uitgeverij van het boek en met wiens super team ik heb mogen samenwerken! En wat ben ik er fier op seg! Het maken van een boek was nieuw voor me en ik heb echt genoten van het ganse proces. Van het zorgvuldig uitkiezen van de recepten en nieuwe dingen te ontwikkelen, tot de verschillende food- en lifestyleshoots die we gedaan hebben. Een heel deugddoend proces, met een super resultaat, als ik dat – even totaal niet bescheiden – mag zeggen.

Gezonde voeding is een passie geworden, een creatief proces van hoe het beste uit voeding te halen en vooral: hoe gezond eten zo makkelijk mogelijk te maken. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om he; gezonde voeding integreren in je leven en het heerlijk lekker maken. Zo is het helemaal geen opgave maar juist een zaligheid.

Mijn recepten bestaan vooral uit vegetarische en vaak veganistische gerechten zonder daar een absolute must van te maken. In het boek staan ook een aantal recepten met kip of vis maar de meerderheid van de recepten zijn toch vooral plantaardig. In het boek maak ik steeds gebruik van een legende, daardoor weet je of het bijvoorbeeld laag in koolhydraten is, zonder gluten of zonder lactose is en of het al dan niet vegetarisch of glutenvrij is.

Ik hoop van harte dat mijn allereerste spiksplinternieuwe boek ook jou kan bekoren!

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks