Innerglow: 1, 2, 3 SMOOTHIE

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Druk, druk, druk.. Het standaardzinnetje in mijn omgeving, zo lijkt het wel. En ook het mijne, veel te vaak. En net dat druk bezig zijn lijkt de grootste uitdaging om gezond eten vol te houden. Vele van mijn vrienden zijn jonge ondernemers. Ze zijn de ganse dag op de baan, er zijn geen uren genoeg in een dag en ze werken zeven op zeven. De meeste zijn dan ook nog eens levensgenieters en spenderen hun kostbare vrije tijd dan ook graag met vrienden op restaurant of café. Het verdiende biertje, het snelle broodje onderweg, geen ontbijt,.. Pretty standard no?

Maar laat het nu net die personen zijn die gezond eten goed kunnen gebruiken. Super druk op het werk? Nieuwe projecten die 100% van je vragen? Dan kan je jezelf niet permitteren om ziek te zijn en kan je alle energie goed gebruiken. Net zo’n leven vraagt extra veel boost, extra veel vitamientjes om het allemaal vol te houden.

Uiteraard ben ik altijd een fan van makkelijke recepten, met simpele ingrediënten die je gewoon allemaal in de biowinkel kan vinden. Maar toch, ook mij overkomt het wel eens dat ik niet in de winkel geraakt ben, dat ik late opleidingen heb, veel lezingen ’s avonds en nog wat concerten tussendoor waardoor ik zonder m’n healthy stuff zit.

Daarom heb ik tegenwoordig de Innerglow Smoothies in huis. En daarover wilde ik graag wat meer vertellen in deze blogpost want ik denk dat veel mensen er wat aan zouden kunnen hebben.

Innerglow is een fantastisch mooi Belgisch project van Angéline. Angéline voldoet helemaal aan het profiel dat ik hierboven omschreef; een drukbezette jongedame die een professionele carriere combineert met twee kindjes. Al heel snel vond ze het moeilijk om het allemaal te combineren met een gezonde levensstijl en dus ging ze op zoek naar manieren om het zichzelf makkelijker te maken. Het invriezen van goede ingrediënten boordevol vitaminen en mineralen, om zo ’s morgens of eender wanneer een gezonde smoothie te hebben.

Inner-glow smoothie

Sinds kort brengt ze deze ook op de markt en een paar weken geleden heb ik haar Innerglow smoothies voor het eerst geproefd. Uiteraard was ik een beetje sceptisch want in smoothies is ‘balans’ de sleutel, niet enkel voor de smaken maar ook voor de ingrediënten en de hoeveelheid fruitsuikers die erbij komen kijken. Mijn conclusie? TO-DIE-FOR! Echt!

In het begin wist ik niet goed of ik er veel gebruik van zou maken. Ten slotte maak ik sowieso al wel vaker smoothiebowls met granola bv. Maar ik dacht bij mezelf dat het geen kwaad zou kunnen er wat in de diepvries te hebben staan. En ik moet toegeven dat ik er toch veel meer gebruik van maakte dan ik eigenlijk gedacht had. Het is gewoon super handig en in de diepvries blijven ze uiteraard ook heel lang vers.

Hoe het juist werkt? Innerglow werkt met online bestellingen. Je kiest de smaken op www.inner-glow.be , je kiest wanneer jij graag wil dat het geleverd wordt. Wanneer je een smoothie wil neem je een beker, doet het in de blender met wat plantaardige melk erbij, terug in de beker en je smoothie gaat zo mee on-the-go!

De smoothies zijn verkrijgbaar vanaf 5,98 euro per beker. En zeker worth it!!

Mijn favorieten? Avocaddition en Berrylicious!

1 REACTIE

  1. Ik ben een groot fan van jouw gerechtjes, je boek en je programma maar deze smoothies vind ik echt overbodig en veel te duur. Een smoothie is binnen een vloek en een zucht gemaakt en geen tijd hebben hiervoor is geen excuus. Ik neem bijna iedere ochtend een smoothie als ontbijt. De avond ervoor snij ik mijn groenten en fruit, zet het weg in de blender. ‘s Ochtends wat water en amandelmelk erbij en voilá de smoothie is klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks