Lezingen / Workshops / Signeersessies

Leestips

Koelkast tips!

Een tijdje geleden postte ik een filmpje op de Facebookpagina van Bye Bye Cheeseburger over mijn nieuwe koelkast. Want nu ik dat knap ding...

Foodtruck festival in Warande Beveren (Kookdemo)

Van 5 tot en met 7 mei is het Foodtruck Festival in Warande Beveren! Eeeeeeen zondag 7 mei geef ik er een demo om...

Foodstorms: Hoogstaand veganistisch eten

Een tijdje geleden ben ik naar het Gentse afgezakt. Niet voor mijn oude kot nog eens te bezoeken of herinneringen aan de Overpoort - oh...

NEW challenge.. A (healthy) poker game??

Ik liet er al iets van vallen op mijn instagram account. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ga een pokergame meespelen en niet...
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Wil je graag een keertje een lezing bijwonen? Regelmatig doe ik uit de doeken wat mijn mening en visie is als het op gezonde voeding aankomt. Ook trek ik samen met mensen de keuken in om het gezonde koken onder de knie te krijgen en mijn tips en tricks mee te delen. Verder vind je me op verschillende events voor het signeren van m’n boek De Gezonde Goesting en een leuk babbeltje te doen – uiteraard!

Hieronder vind je alle openbare lezingen/workshops/signeersessies. Vergeet zeker niet te reserveren via de bijhorende links om te vermijden dat de plaatsen al volzet zouden zijn als je toekomt.

 

UPDATE SOON

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks