Rain Pharma: Natuurlijke zeep

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Ik ben verliefd op dit merk! Rain Pharma is in een mum van tijd one of my favorites geworden en daar heb ik goeie redenen voor ook. Ik ben gek van deze lijn en dat deel ik graag met anderen. Er ligt dus wel wat van deze awesomeness onder mijn boom. Spreading the word..

Ik hoor mensen wel eens zeggen dat er overal chemicaliën in zitten, so what’s the point? Het is waar dat we langs alle kanten toxische stoffen te verwerken krijgen, in de lucht, in het eten, in ons drinkwater,.. Het is overal. En toch vind ik dit juist een goede reden om dat waar ik wel controle over heb zoveel mogelijk toxinevrij te houden. Bovendien vragen toxische stoffen een extra inspanning van mijn lichaam die het veel beter in het onderhouden en huishouden van mijn cellen kan steken. Er zijn tegenwoordig heel wat goede opties bij de natuurlijke verzorgingsproducten en ze zijn dichterbij dan je denkt!

Rain Pharma

Rain Pharma is daar eentje van. Ze werken met natuurlijke ingrediënten en elimineren synthetische stoffen. Door ook de verpakkingen donker te maken en te werken met een pompsysteem kunnen ze de bewaarmiddelen naar een absoluut minimum brengen. De producten op olie-basis zijn 100% natuurlijk, de producten op water-basis 99,9%. Dat kan al tellen als je het mij vraagt! Een extra pluspunt voor mij is dat Rain Pharma hun ingrediënten zoveel mogelijk lokaal produceert en koopt. De ganse lijn is puur Belgisch. Als klein landje moeten we onze eigen ondernemers en zeker wanneer het om geweldige initiatieven als deze gaat, extra ondersteunen. Omdat alles zoveel mogelijk van eigen bodem komt is bovendien de ecologische voetafdruk veel kleiner.

Je kan het ganse gamma verkrijgen in verschillende geuren. Ikzelf ben een grote fan van de Calming Botanical Touch, een kruidige geur met lavendel, pompelmoes en sandelhout. De Shower Gel en After Oil zijn een vaste routine in mijn badkamer. De Shower Gel reinigt en de After Oil voedt. De winter is nu echt begonnen en dan durft de huid wel eens droog zijn. De After Oil is een geweldige oplossing hiervoor. En ter zijde: hij is ook helemaal niet plakkerig. Je doet in de douche de After Oil op, spoelt heel kort af en na het afdrogen kan je meteen in die skinny jeans stappen. Pwomise!

Je vind Rain Pharma onder andere in de Schrijnwerkersstraat 12, 2000 Antwerpen.

5 REACTIES

 1. Hey Steffi!

  Zijn al de geuren die RainPharma gebruikt gemaakt van natuurlijke producten? Ik ben namelijk allergisch aan parfum en deze beautylijn zou wel eens een oplossing kunnen bieden aan mijn ‘probleem’.

  Liefs,
  Katrien

  • Hey Katrien,

   Ja! Al denk ik wel dat er soms essentiële oliën aan toegevoegd worden. Sommigen zijn daar ook allergisch voor.. Er is een winkel met alle producten van Rain Pharma in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen. Zeker de moeite eens binnen te springen!

   Als je de producten probeert, laat zeker weten wat je er van vindt he! 🙂

   xoxo,
   Steffi

 2. ik heb ooit via groupon de volledige productenset van rainpharma gekocht en moet tot mijn grote spijt melden dat mijn supergevoelige huid ze niet verdraagt. jammer, want was anders wel het koopje van mijn leven geweest. het waren de producten voor hun huidige gamma. vandaar ook waarschijnlijk dat ze zo goedkoop aangeboden werden!

 3. Hey Steffi,

  Weet jij toevallig of zij op dieren testen? Dat is voor mij namelijk nog een belangrijke reden om een product al dan niet te kopen 🙂 verder zijn ze inderdaad al wel heel goed bezig!

  Groetjes,
  Kathy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks