Triaction VLOG – WIN WIN WIN (afgelopen)!

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Ken je dat, zo’n lijstje waarop je allerhande dingen schrijft die je ‘nog eens een keertje zou moeten doen’? Het zijn dingen die niet zo dringend zijn maar ze moeten gewoon ‘eens’ gebeuren.. Bij mij stond er onder andere op: een youtube kanaal voor Bye Bye Cheeseburger aanmaken. And guess what: tis gebeurd!

En ik heb er ook meteen mijn eerste vlog op gezet. Een tijdje geleden ben ik bij de mensen van Triumph International geweest die nu de TRIACTION sportlijn op de markt brengen. Ze zijn gespecialiseerd in super ondersteunende BH’s en dat trekken ze ook door in hun sportlijn. En dat bracht mij op het idee om een vlog te maken! Ik krijg namelijk vaak vragen over yoga in het algemeen en yoga outfits specifiek. Deze Triaction lijn is ideaal voor wie – in tegenstelling tot mij – gezegend is met grote borsten.

Oh ja, en ik uit ook even mijn mening over “het hebben van een yogalichaam”!

DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN, maar snel weer nieuwe dingen om te winnen! 😉

Check out de vlog en ontdek hoe je een Triaction sport-BH kan winnen!

Succes!

12 REACTIES

 1. Sportkledij moet niet alleen mooi zijn maar ook zorgen voor een goede vocht- en temperatuurregeling. De stoffen moeten licht zijn, bijna alsof je niks aanhebt.

 2. Hoi hoi,

  Sportkleding moet voor mij heel gemakkelijk zitten. Ik kom er een beetje gek van als het wat begint te friemelen ?. Het is natuurlijk een pluspunt als het er ook nog eens mooi uitziet!

  Groetjes Hannah

 3. Ik wil vooral dat de bh alles goed op z’n plek houdt (dus die bounce countrol vind ik al fantastisch!).
  Voor de rest van de outfit:
  Liefst geen synthethische stoffen (zweet, zweet, zweet).
  En bovenal: comfy! Een goede sportoutfit moet zo makkelijk zitten dat ik er ook gewoon lekker mee op de de bank kan ploffen!
  Dus een comfortabele legging en wijd shirt of een setje van merk, dat maakt niet uit.
  Als ik er maar vrij in kan bewegen en het goed zit! 🙂
  (Ik moet wel toegeven dat ik ook een beetje ijdel ben, dus niet gelijk welk shirt haalt mijn sport-vereisten… Het zou bijzaak moeten zijn, maar ik wil er toch een beetje goed uitzien als ik aan het sporten ben!)

 4. Hey Steffi!
  Voor mij moet sportkleding gewoon erg ondersteunend werken. Omdat ik nogal heftig sport, is er niets zo irritant aan sportkeding die eigenlijk toch niet zo goed ondersteunen als ze beloven… Daarom ben ik wel eens benieuwd wat dit setje doet!

  Groetjes, Sophie

 5. Ik zorg altijd dat mijn outfit past zowel qua kleur ( broek en top ) en dat hij comfortabel zit,
  een broek die te klein is wat je soms wel eens ziet.. Ziet er echt niet zo leuk uit om mee te sporten. Ik ben er ook altijd mee bezig voor ik ga sporten of het er wel mooi uitziet.. Ook al is het maar op te zweten, dan is tenminste je kledij TOP!

 6. Hoi Steffi,

  Ik vind het inderdaad zeer belangrijk dat mijn outfit comfortabel is en dat ik er mij goed in voel. Bij schoenen vraag ik steeds advies van een specialist zeker bij sporten waar er veel gesprongen wordt. Voor de broek/ short/ legging houd ik persoonlijk van een hoge taille en een zakje op de zijkant (niet langs achter want is vervelend bij buikspieroefeningen) voor bijvoorbeeld een zakdoek of sleutel. De top/ shirt heb ik het liefst kleurrijk en ademend. De sportbh moet alles op zijn plaats houden, gemakkelijk zijn om aan en uit te krijgen, comfortabel zitten, goed passen onder het shirt en liefst ook mooi zijn ?.
  Alvast bedankt voor de e leuke vlog.

  Groetjes, Eva

 7. Hoi steffi,

  Ik ben dus wel iemand die gezegend/vervloekt :p is met grote borsten. Ik sport zelf 4 keer per week en zou graag telkens een hele leuke outfit willen aandoen. Momenteel ben ik eigenlijk vooral bezig met : blijven mijn borsten wel op hun plaats zitten in deze outfit? ☺️
  Als ik nu hoor dat deze lijn daar speciaal voor ontworpen is, word ik zeer enthousiast. Graag zou ik dit testen en bij positief resultaat aanbevelen bij al mijn vriendinnen.

  Groetjes Sarah

 8. ‘Schitteren’ in zo’n fantastisch outfitje van Triaction??
  Ook voor mensen zoals ik?
  – ik ben een echte beginneling wat yoga betreft maar de motivatie is er niet minder om.
  – ik ben meer dan dubbel zo oud als Steffi
  – ik ben veel meer dan dubbel zo breed als Steffi (bouncecontrol.!)
  – ik ben heel veel meer dan dubbel de tegenpool van Steffi want ik ben mrs stijfheid in persoon (vanwege onsportief, leeftijd, fibro). Kleermakerszit vereist al flink wat doorzettingsvermogen én (!!) een kledingstuk dat op zijn plaats blijft zitten.
  ?
  Proficiat Steffi, ik ben fan. Ik hou van je receptjes! Wat mij betreft, mag Njam er gerust een vervolg aan breien.
  Anneke

 9. Hallo,
  ik vind het belangrijk dat de borstjes op hun plaats blijven zitten, dat alles wat meegeeft en mee-rekt zonder te knellen, Al jaren sport ik met twee verschillende beha’s boven elkaar omdat geen enkele sportbeha steun geeft in alle richtingen! Deze beha lijkt dat wél te bieden en daarom ben ik er reuze-nieuwsgierig naar!

 10. Dag Steffi,

  Persoonlijk moet een sportoutfit voor mij voornamelijk comfortable zijn. In alle omstandigheden (springen, liggen, zitten). Een sportbh is daarom voor mij cruciaal, alles moet mooi op zijn plaats blijven. Hopelijk doet deze het even goed als ze laten uitschijnen, het zou super zijn om hem te kunnen uittesten tijdens mijn volgende sportsessie.

  Groetjes,

 11. Dag Steffi,

  Voor mij moet goede sportkleding vooral goed zitten tijdens het sporten en mag ik dus eigenlijk niet eens voelen. Alsof het een tweede huid is.
  Waardoor ik me volledig op sporten kan concentreren.

  Nog veel succes in alles wat je doet!
  Je bent supergoed bezig!

  Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks