Win een granola-abonnement van Xavies’ Granovie

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Granola, het blijft één van mijn favoriete ontbijtjes. Vooral omdat het zo gemakkelijk is. Er is nu eenmaal niet alle dagen genoeg tijd om een groene ontbijtsmoothie te maken of een eitje met avocado en zoete aardappel, of een heerlijke havermout zelfs. En dus staat ook bij mij meermaals per week granola op het menu, was het niet voor ontbijt dan maak ik er wel eens een dessertje mee, of nog beter: wat kefir en granola als vieruurtje smullen uit een klein schattig tasje (net nog eens mijn slag geslagen in de Pip Studio collection, meer daarover op mijn instagram)

Je kan granola zelf maken maar meestal heb ik ook gewoon een selectie in huis die ik aangekocht heb. En dat doe ik dan liefst lokaal, artisanaal en kleinschalig. Zo kwam ik een tijdje terug ook bij Xavies’ Granovie uit. Xavie begon zelf met granola te experimenteren toen ze zelf gezonder ging leven. Het gezonder leven maakte haar fitter en energieker dan ooit tevoren. Sounds pretty familiar! In haar verhaal herkende ik meteen het mijne. Energieker door onder andere suikerbommen te laten ‘s ochtends, ik ken er alles van.

De passie van Xavie voor granola ging zo ver dat ze granola voor anderen ging maken en ondertussen kan ook jij deze verkrijgen. Ze komen in 6 verschillende smaken: nuts-seeds, kokos-kaneel, extra-seeds, amandel-abrikoos, nuts-chocolate en double-chocolate. Allemaal zijn ze super lekker maar als ik er toch een favorietje moet uitpikken dan is het de kokos-kaneel. Denk ik.. Of de chocolade – want ik ben dol op chocolade.

En ik heb goed nieuws want je hoeft helemaal niet te kiezen, je kan ze gewoon allemaal uittesten. Want ik mag aan de lezers van Bye Bye Cheeseburger een granola-abonnement geven. JOEPIE. Ontdek hieronder wat je moet doen om deze give-away te winnen.

Granola abonnement Xavies

Om kans te maken op een granola abonnement van Xavies’ Granovie waarbij je zes weken elke twee weken twee verschillende smaken toegestuurd krijgt moet je het volgende doen.

1. Like de facebookpagina van Xavies’ Granovie en die van Bye Bye Cheeseburger
2. Laat hieronder in de comments even weten waarom of hoe dol jij bent op granola!

De winnaar maak ik over een weekje bekend!

Oh ja, en sharen is caren! Go go go..

30 REACTIES

 1. Jammie!! Als eeuwige twijfelaar blijf ik meestal bij 1 soort die ik lekker vind. Dit is DE ideale manier om ze gewoon allemaal te kunnen proeven. Nu al fan!

 2. Tot nu toe homemade granola, maar al zoveel lovende reacties gelezen over de verschillende soorten van Xavies’ Granovie, dus ben wel heel erg benieuwd… en zo kan je ze allemaal eens proeven, super dus! Dus…fingers crossed!

 3. ‘Mmmm Granola’ is het enige wat in mij opkomt als ik aan granola denk. Ik doe al een tijdje mijn best om zo gezond en natuurlijk mogelijk te eten, maar nog vrij nieuw in de wereld van granola en ik ben er nu al verliefd op!

 4. Granola is mijn ideale ontbijt omdat het gezond is en ik een voldaan gevoel heb tot aan de middag. Ik heb Xavies’ Granovie nog niet kunnen testen en ben dus super benieuwd!

 5. Waarom ik dol ben op granola? Vroeger ging ik altijd op met een lege maag werken… Maar sinds ik granola heb leren kennen eet ik dit elke morgen met een verse vijg, banaan, frambozen en blauwe bessen! Top top top!! ideaal om aan mijn dag te beginnen !

 6. Mmmm, dat zou leuk zijn om te winnen!
  Voor mij is granola vooral een lekker tussendoortje, gewoon droog of met wat rijstmelk!
  Vullend, heerlijk en voedzaam!

  Groetjes, Sarah

 7. Hmmm zalig in de zomer met yoghurt en verse aardbeitjes of ander fruit! Instant summer-feeling 😀 of natuurlijk gewoon nu in de winter om ‘s morgens vrolijk van te worden, met warme appeltjes en kaneel 🙂 superbenieuwd naar alle smaken!

 8. Die crunch! Die “Bite”! Die geroosterde smaak! Instant vrolijkheid vroeg in de ochtend!
  I Loooooove granola in alle vormen, geuren en kleuren! En je … soms eet ik ’em récht uit het pak! Oeps!
  Hoe? frambozencoulis (versgemaakt) of mangocoulis op de bodem van je ontbijtkom – aanvullen met verse frambozen (of mango) – beetje Stevia toevoegen – goed mengen (Olala, die kleuren!) – en afwerken met granola naar keuze! Soms voeg ik nog extra chia zaadjes toe of kokosvlokken. Hmmmm…. mij mag je zo iedere dag wakker maken! 🙂 Let me win please!

 9. Super lekkere granola, die de smaak van zelfgemaakte granola het best evenaart, zonder vreemde, ongezonde toevoegingen (in tegenstelling tot de meeste andere granola die je in de supermarkt vindt) Heb nog niet alle smaken geprobeerd, maar ben wel heel erg benieuwd hiernaar!

 10. Er is geen betere start in de ochtend dan een overheerlijke kom cocosyoghurt afgewisseld met kwark of gezonde fruityoghurt met daarop vers seizoensfruit en overheerlijke homemade granola vergezeld van een verfrissend glaasje detoxwater met gember en citroen!
  I love it!
  Ik zou dus met veeeel plezier deze granola’s eens testen om zo ook het verschil te proeven met mijn homemade granola!
  Fingers crossed 🙂
  Julie x

 11. Ik doe elke dat een fruitontbijt samen met Griekse yugort. Als je dan een paar schepjes granola bij doe man overheerlijk. Dat zoete van het fruit en dan die krokante stukjes erbij dat is elke dag genieten.

 12. Havermout is mijn go-to ontbijt als ik ‘s morgens vroeg les heb en ik te laat uit bed ben gekomen.
  Het is easy klaar te maken, gezond en geeft me goede energie om de dag te beginnen. Xavies’ granola zou een extra touch kunnen geven aan m’n maaltijd. Ook zou ik met de verschillende smaken m’n ouders en vriendin er ook van kunnen laten proeven, omdat ik hen ook op het gezondere pad wil sturen!

 13. Na je eerdere post, heb ik Granola besteld bij Floom. HEERLIJK! Ik kon er bij wijze van spreken in één keer een volledige zak van opeten, uit de hand :). Ik eet het bijna elke dag. Omdat zoveel Granola toch wat kostelijk wordt, ben ik recent gestart met het maken van eigen Granola. Havermout, noten, zaden, olijfolie en ahornsiroop of honing blijven een super lekkere combinatie. Niets boven zelfgemaakte Granola! Jammer genoeg heb ik niet altijd even veel tijd. Als ik dit abonnementje kan winnen, kan ik extra inspiratie opdoen, kan ik genieten van – zonder twijfel – geweldige onbijtjes én is het tijdbesparend. Win-win-win dus! 🙂

 14. Ik probeer sinds een tijdje terug gezond te eten en mijn levensstijl een beetje aan te passen. Het is een ideaal tussendoortje of ontbijtje (in combinatie) voor een drukke full time student met 2 studentenjobjes ernaast! 🙂

 15. Ik heb granovie leren kennen bij mijn slager in Sint-Andries Brugge. Is gewoon super lekker. Veel lekkerder en gezonder dan de commerciële corn flakes dat ik vroeger at! Ik hoop dus stiekem dat ik een jaartje gratis deze heerlijke granola kan eten! ?

 16. Gisteren afscheid genomen van een interim collega! snif snif, als dank gaf ze me het origineelste kado dat ik ooit kreeg. Zelfgemaakte granola in een mooie bokaal, met een lief woordje van dank.
  Ik zou haar graag verrassen met deze wedstrijd! Ze is 15 jaar jonger dan ik en met haar gezonde look, haar jeugdigheid en schitterende drive om voor de klas te staan deed ze me mijn 40 als leeftijd vergeten en startte ik ook een nieuwe levensstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks