Home / Webshop / PRE-ORDER Boek: Meer Gezonde Goesting

Webshop

PRE-ORDER Boek: Meer Gezonde Goesting

24,99

In mijn tweede boek ‘Méér Gezonde Goesting’ bundel ik 60 super lekkere recepten om je de ganse dag door on the healthy track te houden. Gezonde en makkelijke recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Met dit keer extra aandacht voor kidsproof receptjes, lekkere iced tea’s en feestelijke hapjes!”

PRE-ORDER nu al dit boek en ontvang als eerste een gehandtekend exemplaar.

Product Description

Na het grote succes van mijn eerste boek De Gezonde Goesting ben ik weer ijverig bezig geweest in de keuken om volop te experimenteren voor dit tweede boek: Méér Gezonde Goesting. Een verzameling van 60 super lekkere en gezonde recepten. Ik besteed dit keer extra aandacht aan kidsproof receptjes, super snelle receptjes, heerlijke iced tea’s enzovoorts..

Ik heb weer enorm genoten van het proces om dit boek te maken tot wat het is. Met heel veel liefde heb ik elke foto, elk gerecht, elke look, uitgedokterd en geperfectionaliseerd tot mijn ie helemaal juist zat. Ik ben super fier en hoop dat ook jij mijn tweede boek Méér Gezonde Goesting zal kunnen smaken!

Het boek is verkrijgbaar vanaf 21 maart. Maar je kan hem nu al pre-orderen zodat jij als eerste op 21 maart een gesigneerd exemplaar in de brievenbus ontvangt!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PRE-ORDER Boek: Meer Gezonde Goesting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bye Bye Cheeseburger

Bye Bye Cheeseburger