Boek: Salades In A Jar (WIN)

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Joepie nog eens een giveaway! 🙂

Salades In A JarMet de zomer die nu duidelijk écht begonnen is, is het nu ook helemaal slaatjes weer. Lekker veel groentjes naar binnen steken, hoera! Eeeen door een jar te gebruiken kan je ook makkelijk op kantoor of onderweg een slaatje vol lekkere gezonde dingen eten.

Maar hoe doe je dat juist zo’n ‘salade in a jar’? En welke dingen zijn leuk om te combineren? Gelukkig heeft Bérengére Abraham daar een gans boek aan gewijd. Om jou te inspireren met heerlijke salades in een jar. En uiteraard mag ik er weer eentje weggeven!

Wat? Je hebt nog geen jar? Geen enkel probleem! Want ik heb geen 1, 2 maar 3 jars die ik bij het boek geef. Vandemoortele heeft de studenten van de Gentse Artevelde Hogeschool gevraagd om een uniek design voor enkele mooie retro bokalen te maken. En het resultaat is heerlijk funky geworden. I-de-aal om een heerlijk en gezond slaatje in mee te nemen.

Vandemoortele jars HoGent design

Je kan het boek Salades In A Jar én 3 bokalen winnen. As usual, moet je er het volgende voor doen:

1. Zet hieronder in een comment waarom jij graag dit boek en deze bokalen zou winnen.

2. Share the love, op de sociale media!

Over exact een weekje maak ik de winnaar bekend! Veel succes!

33 REACTIES

 1. Ik ben die eentonige slaatjes die je overal kan kopen, zooooo beu! 🙂
  Daarom zou het leuk zijn dat ik een beetje kan variëren om te voorkomen dat ik nooit van mijn leven geen slaatjes meer zou willen eten! 😉
  De verpakking is een mooi pluspunt uiteraard! 🙂

 2. Ik blijf originele manieren bedenken om lekker en gezond te lunchen, maar vaak beland ik toch bij het gemakkelijke ‘ik zal wel een broodje kopen tijdens de middag’.
  Dit boek zal me zeker en vast helpen dit probleem op te lossen!

 3. Dat zijn de coolste jars ever ! Ideaal om in mijn rugzakje mee te nemen wanneer ik mijn 26 km naar het werk fiets ! Mijn collega’s zitten nu al te kwijlen als ik mijn plastic ‘jar’ bovenhaal met al dat lekkers erin ? zou hun reactie willen zien als ik die op tafel zet ?

 4. Ons gezin is op zoek naar ideetjes voor lekkere zelfgemaakte slaatjes. We zijn met drie, het boek met de jars zouden zeeeer welkom zijn!

 5. Ben 2.5 jaar geleden begonnen met mijn dieet, op 7 mnd was ik 17kg kwijt. Nu hang ik al 2 jaar op hetzelfde gewicht, al vanalles geprobeerd, niets helpt of kan ik lang genoeg volhouden, misschien dat dit nu wel helpt om mijn laatste kilo’s te zien verdwijnen en eindelijk mijn streefdoel bereik.. ik moet dagelijks thuis iets klaarmaken om op het werk te kunnen eten, Horecajobke, en als da in zo nen ‘jar’ zit is het nog aantrekkelijker om da dagelijks opnieuw te vullen.

 6. Me me me! Ik ben zo gefascineerd door de nieuwe trend, maar het is me voorlopig nog niet gelukt om zelf een lekkere verrassende jar salad in elkaar te steken.

 7. Ben meestal de kok van dienst voor 5 volwassenen ! Eentje mag zelfs geen gluten en melkproducten! Zou superblij zijn met wat inspiratie om heerlijke salades te maken om mee te geven naar het werk. Dus, laat maar komen! 😉

 8. Oh die heerlijke exclusieve jars die wil ik en dat boek ook om allemaal heerlijke, creatieve salades te voorschijn te kunnen toveren…En dan kan mijn vriend zo een lekkere,gezonde salade meenemen naar werk want eigenlijk wil hij wel wat gezonder eten maar hij vervalt vaak in hetzelfde…naar mijn nieuwe ideetjes heeft hij geen oren maar naar dit boek hopelijk wel?

 9. Yes Please!! Zot van slaatjes maar maak meestal dezelfde wegens geen inspiratie 🙁 Boterhammen beu gegeten: laat die leuke potjes en ideetjes maar komen! 🙂

 10. Ik heb een jar en enkele recepten. Dus ik kan wat inspiratie gebruiken. Mijn vriend is ook fan. We gaan voor een gezonder leven.

 11. Het boek zou ideaal zijn om gezond eten te introduceren tijdens mijn lunchpauze op het werk! De bijhorende jars maken het slaatje dan weer funky en leuk om mee te nemen. Soms ontbreekt het me aan inspiratie en lukt het niet altijd om creatief te zijn bij het maken van een slaatje. Deze winnen zou alvast een boost zijn naar een gezondere levensstijl! ?

 12. Omdat ik telkens opnieuw wil diëten en het maar niet lukt :p ik zoek al een tijdje naar meer ipv dezelfde tomaat mozzarella of hesp meloen salade… Wie weet heb ik dan veel meer inspiratie! Groetjes

 13. 🙂 ik zou graag een exemplaar hebben omdat het altijd leuk is als de rollen omgekeerd zijn: ik leer nu van jou en ik ben ervan overtuigd dat het een super interessant en leuk boek is!

 14. Ik heb spijtig genoeg te weinig inspiratie voor variatie in mijn slaatjes. Een beetje begeleiding hierin zou dan ook meer dan welkom zijn 😉
  En in een leuk versierde bokaal, zal het eten sneller gaan 🙂

 15. Tijd om gezonder te gaan eten om me weer helemaal lekker in mijn vel te voelen tegen de zomer! Met deze salades in een toffe jar moet dat lukken! Altijd handig om wat meer inspiratie te hebben en niet altijd dezelfde slaatjes te maken 😉

 16. Omdat er nog één plaatsje is op mijn boekenrek…voor die uit elkaar valt van de kookboeken…én ik een nieuw rek kan kopen om nog méér kookboeken te verzamelen wink-emoticon

 17. Mijn man en ik hebben door de week vaak moeite om nog een gezonde lunch mee naar het werk te nemen. Als ik de salade in een gewone kom maak de avond op voorhand is hij de dag nadien zo klef. En ‘s ochtends maken is met een baby van 4 maanden er bij momenteel echt geen optie. Dit boek en de bokalen zouden ons alvast een kickstart geven om terug naar de salades te grijpen smiddags! 🙂

 18. A salad a day keeps the doctor away! Het is een feit, we zouden allemaal wat meer groenten moeten eten. Zo’n salad jar is dé ideale manier om een gezonde eetgewoonte aan te houden, ook op het werk. En het is nog eens trendy ook! Ik eet al zowat elke middag slaatjes, maar extra inspiratie is heel welkom! Deze trend wil ik niet missen.

 19. ik was eigenlijk op zoek naar groenten met calcium omdat ik gisteren mijn bovenarm brak en zonder plaaster (lukt niet) wil ik natuurlijk zo snel mogelijk herstellen! al moet ik het maken van slaatjes aan anderen overlaten, momenteel is inspiratie heel welkom.

 20. Ik heb juist zulke potjes gekocht, omdat ik het concept super graag wil proberen, dus alle inspiratie is welkom! In de drukte van mijn job, kom ik zelden toe een middageten en eet ik snel snel iets achter mijn bureau. Met dit boek kan ik dit veranderen in een gezonde lunch.

 21. Omdat ikzelf nog aan de Artevelde Hogeschool Vormgeving gestudeerd heb en zo’n bokaal en boek een extra motivatie zouden zijn om meer slaatjes als lunch mee te nemen naar het werk!

 22. Omdat ik alle afleveringen van Steffi bekijk en superveel inspiratie uit haal! Ik ben sinds kort van eetgewoonte verandert omdat ik 20kg ben bijgekomen door medicatiegebruik 🙁 dus een leuk extraatje zou wel eens deugd kunnen doen!

 23. Enkele jaren terug leefde ik heel gezond maar toen kwamen er 2 kids op anderhalf jaar. Druk, druk, druk dus en soms ben ik zo bezig met hen dat tijd voor mezelf erbij inschiet. Vooral om gezonde voeding klaar te maken want dan neem ik snel een boterham. Maar ik wil hen het goede voorbeeld geven. Want jong geleerd…

 24. Wij (mijn man en ik) eten 4 dagen per week als lunch een zelfgemaakt slaatje. We hebben onze favorieten maar nog wat gezonde inspiratie voor afwisseling is zeker welkom! En de jars zien er super cool uit!

 25. Healthy lifestyle, niet zo simpel vol te houden. Maar met zo’n mooie jar en kookboek lijkt het me stukken gemakkelijker! 🙂 ik kijk er al naar uit om de receptjes te proberen en mooie foto’s op social media te posten van deze unieke jars!

 26. Beginnende gezonde eter hier! Ik heb nog maar net de cheeseburgers vaarwel gezegd! Help mij! Met dat leuke boek! En zo’n handige jars!!

 27. Al het begin voor een gezonde lunch ! Dit is het nieuw begin met een jar en een boek vol leuke jargerechtjes! Let’s go Ik zal iedereen is overtuigen dat het ook anders kan !
  De dure broodjes op het werk zeg Ik dan vaarwel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks