Be the best you!

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

You don’t need a new year to start a healthy life, all you need is your next meal!

Klopt, maar laat ons eerlijk zijn, sommigen hebben gewoon die nieuwe start nodig om werk te maken van die voornemens die al lang in het achterhoofd zaten. En als één van die voornemens een gezonder leven is dan wil ik je graag aanmoedigen. Want guess what.. het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk! Joking? Nee helemaal niet! Maar misschien moet eerst je mentaliteit nog een beetje getweakt worden. Anders kijken naar gezondheid is de sleutel voor een levensstijl die je kan volhouden. Laat ons eerlijk zijn, voor wie heeft diëten ooit echt gewerkt? Gooi het overboord en focus op een gezonde levensstijl, je zal er veel verder mee komen, blijvend dan wel. En energie van krijgen, een mooie huid en een gelukkiger leven!

In mijn opinie heeft gezondheid iets ongelooflijk luxueus. ‘My body is my temple’ is nog nooit meer waar geweest dan nu. Laat het iets zijn waar je lekker egoïstisch in mag zijn. Je lijf is waar je woont, voor altijd. En wanneer dat lijf zich niet goed voelt heeft dat een impact op alles wat je doet, iedereen die je ontmoet. Je doet er jezelf en anderen een plezier mee om jezelf het beste te geven. Ik heb altijd al heel erg kunnen genieten van een wellness dagje of een massage, en het is deze verwennende ervaring die ik ook zoek in een gezond leven. Elke dag kan je kiezen tussen jezelf gezonder of zieker maken. Tussen jezelf energie geven of jezelf moe maken. Jezelf vooruit helpen of ondermijnen. Jezelf blijer maken of ongelukkiger.

Het vraagt niet meer tijd, het vraagt planning. Maak er iets van waar je niet naar tegenop hoeft te kijken, maak er een wellness ervaring van, elke hap opnieuw! Het is het waard en het zal alleen maar gemakkelijker worden naarmate je meer energie krijgt van je nieuwe levensstijl.

Gezonder eten, meer sporten, beter slapen, stress verminderen en sociale contacten onderhouden. That’s what you need! Doe elke dag iets goed voor jezelf. Ga meer wandelen, ga meer buiten. Spreek nog eens af met vrienden die je lang gemist hebt. Skip de chips en eet groenten! Ruil je frisdrank voor water – what has soda done for you lately? Zoek een sport waar je je goed bij voelt. Sta vroeger op ’s morgens. Doe yoga. Elimineer chemicaliën. Lees een boek.

BE THE BEST YOU THERE IS!!

Steffi Vertriest ibiza 2

Steffi Vertriest gezondheid

Steffi Vertriest wortels

Steffi Vertriest yoga 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks