Foodtruck festival in Warande Beveren (Kookdemo)

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Van 5 tot en met 7 mei is het Foodtruck Festival in Warande Beveren! Eeeeeeen zondag 7 mei geef ik er een demo om 14u en wie wil kan daarna ook z’n boek laten signeren.

Foodtrucks are always a good idea no? Zelf vind ik het heerlijk, allemaal kleine standjes – trucks in dit geval – waar je een hapje kan eten. Ik hou er van om verschillende dingen te proeven en op deze manier kan je tapa-gewijs allemaal lekkere dingen uitproberen. De foodtrucks zijn de laatste jaren een grote hype geworden en tegenwoordig heb je ook trucks met lekkere gezonde gerechtjes. Al moet ik toegeven dat zo’n festivalletje als volgend weekend dé kans is om eens te zondigen.

Op zondag zal ik ook aanwezig zijn op het event en zal ik om 14u een kookdemo geven. Ik zal je laten zien hoe je de perfecte ricerolls kan maken en hoe die op 1,2,3 een super gezonde lunch vormen! Ik zal een gezond sausje maken op basis van een notenpasta. Verder laat ik je mijn favoriete granola proeven – en ik laat uiteraard zien hoe je hem klaar maakt! Die ik zal serveren met een smoothie. Bij alles weet ik je te vertellen waarom die ingrediënten kunnen bijdragen aan je healthy lifestyle!

Iedereen is van harte welkom:

PLACE TO BE: Warande, 9120 Beveren
UUR: 14u

Uiteraard kan je het hele weekend lang genieten van de foodtruck en uitgebreid shoppen natuurlijk. De winkels zijn open op vrijdag en zaterdag tussen 10u en 18u en op zondag tussen 13u en 18u.

Warande Foodtruck festival

1 REACTIE

  1. Dit is superleuk nieuws want ik woon dichtbij Beveren. Ik kom alvast langs. P.S.: Ik heb dat kleedje ook!! Zo grappig 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks