Giveaway: DOMO volautomatische espressomachine

Leestips

Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Oh oh, en dat voor een theeliefhebber? No worries, nog steeds een tealover in hart en nieren maar ik trakteer m’n lezers wel graag op een give-away en deze van DOMO is te mooi om niet te delen met jullie – bovendien heeft deze volautomatische espressomachine ook een heetwater-functie om thee mee te schenken.

Eerder schreef ik al eens over de voordelen van koffie, want jawel die zijn er zeker. Ook koffie is namelijk zeer rijk aan antioxidanten. Omdat veel mensen verward zijn over de voor- of nadelen van koffie heb ik daarom hier een post waarin we koffie onder de loep nemen.

Het grote nadeel is ongetwijfeld de cafeïne in koffie. Maar mits je je kopjes beperkt houdt kan ook dat wel. En wie helemaal aan z’n koffie verknocht is, die kan maar gauw deelnemen aan de giveaway en wie weet win je dan deze espressomachine van DOMO.Espressomachine giveawayWat er speciaal is aan deze?

Deze volautomatische espressomachinemachine twv 399 euro, komt met alle toeters en bellen: je kan er espresso’s mee maken, lungo, americano, thee enzovoort. Hij heeft een waterreservoir van 1150ml en plek voor zo’n 160g koffiebonen. Een aparte heetwater-functie (voor je thee’tjes!), touchscreenbediening, reinigingsprogramma en hij ziet er nog eens goed uit ook. Sounds pretty good to me!

Hoe deelnemen?

– Comment onderaan deze post waarom jij graag deze DOMO espressomachine wil winnen.
– Binnen drie weken kies ik een winnaar uit. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks