GIVEAWAY: een Sipwell waterkoeler en een jaar lang water

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Deze giveaway is afgesloten. Meer win-acties binnenkort!

Het is al weer even geleden maar ik ben heel blij dat ik nog eens een leuke giveaway kan delen met jullie. En deze keer is het mijn favoriete drankje, namelijk water (Nu ja, thee wint nog steeds maar bon dat is eigenlijk ook gewoon geinfuseerd water).

Ik besef maar al te goed hoe saai dat klinkt maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Recent maakte ik samen met SipWell een boekje boordevol recepten om water op alle mogelijke manieren op te leuken. Samen met een aantal influencers organiseerden we een workshop waar nogmaals naar boven kwam dat water alles behalve saai is. Meer informatie over het boekje vind je hier.

steffi vertriest sipwellIk ben ondertussen al een tijdje ambassadrice van SipWell maar ik zou zelfs een stapje verder gaan en zeggen dat ik als het ware een water-ambassadrice ben! Omdat ik zelf enkel water en thee drink – yup geen fris, noch sappen of alcohol – is het als het ware een evidentie voor mij, maar steeds weer sta ik ervan versteld wat sommigen op een dag naar binnen werken. En nog meer; hoe voldoende water drinken en het laten staan van bepaalde ongezonde dranken een echte uitdaging is voor mensen.

Nochtans is je drankgebruik aanpassen veel makkelijker dan sommige eetgewoontes. Veel dranken zijn als het ware liquide suiker – zelfs fruitsappen. In een mum van tijd heb je op die manier belachelijk veel suikers naar binnengewerkt waarvan je je kan afvragen: Is it really worth it? Ik spaar die joker liever voor een dessertje na m’n avondeten bijvoorbeeld.

Wat mij helpt om voldoende water te drinken is het altijd dichtbij hebben van water. Dat kan gaan van het meenemen van een drinkfles onderweg bijvoorbeeld tot het in het zicht zetten van water aan je bureau of in de keuken. In mijn eigen keuken heb ik een waterkoeler van SipWell staan. Mooi in het zicht zodat ik er de hele dag aan herinnerd wordt. Bovendien kan je uit de koeler ook heet water halen en kan je dus ook makkelijk theezetten. Water voor thee heeft best een lage droogrest, waardoor je beter geen kraantjeswater gebruikt. Het is een beetje pietje precies, maar als theesommelier wil ik uiteraard het beste van het beste.

sipwell waterkoeler winnenHet goede nieuws? Ik mag een SipWell Sublimo-waterkoeler weggeven, een heel moderne en milieuvriendelijke waterkoeler – met een mooi slank design waar je flessen van 10 liter op kan zetten. Je kan er koud, warm en bruiswater van tappen. In het giveaway pakketje zit ook nog een waterabonnement bij, je krijgt dus ook een jaar lang 50 liter water per maand gratis erbij. In totaal krijg zo een prachtig waterpakket ter waarde van 1060 EUR.

Laat me in de comments weten waarom jij graag deze SipWell Sublimo waterkoeler wil winnen en over drie weken kondig ik de gelukkige aan.

29 REACTIES

 1. Dat Steffie,
  Als hoofdverpleegkundige dien ik te zorgen dat de verpleegafdeling draait zoals het hoort maar ook dien ik zorg te dragen voor mijn top ploeg verpleeg- en zorgkundigen! Doordat de zorgzwaarte op onze verpleegafdeling geriatrie vaak enorm hoog ligt, is er maar af en toe tijd voor een goede, deugdoende pauze. De zorgmedewerkers drinken rap rap hun frisdrank op en doen weer verder. Zorg dragen voor hen doen we veel te weinig. Deze waterkoeler zou mijn team enorm appreciëren!

 2. Na bijna 30jaar overgewicht en een ernstige verslaving aan frisdrank, besloot ik 2jaar geleden om het roer om te gooien. Nu drink ik enkel nog water, thee en koffie (mijn kleine zonde die ik niet kan opgeven ☺️)
  Ook probeer ik zo milieuvriendelijk en ecologisch mogelijk te leven. Geen flessenwater bij ons, maar voorlopig enkel kraanwater.

 3. Zou geweldig zijn, sinds kort besteed ik extra aandacht aan water drinken zo goed als geen frisdrank meer, was even aanpassen. Nu zeker dat ik in verwachting ben wil ik het beste voor mijn lichaam& voor men baby’tje in mijn buik 🥰
  Zou dit goed van pas komen!🍀🤞🏻

 4. Hey,

  Wat een leuke win actie, ook wij drinken hier in huis enkel water of thee. Een jaar lang gratis water zou daarom wel gekomen zijn.

  Ik durven niet zo goed experimenteren met verschillende smaken maar dat is misschien wel de moment om eens wat te testen. Wie weet kan ik mijn gasten dan ook eens gepimt water aanbieden ipv idd al dat vloeibaar suiker en wordt ik op gebied van drank een keer de hipste van de groep.

  Ik weet het, ik kan ons langs geen kanten verkopen maar toch ga ik duimen dit zou zooooooo fijn zijn!

  Grtjes

 5. Wauw, fantastische winactie! Dit zou ik zo graag winnen. Het water dat hier uit de kraan komt proeft zo naar chloor dat het niet drinkbaar is en altijd met glazen flessen naar het 3e verdiep is niet mijn grootste hobby 🙂

 6. wat een super toffe actie ! Ik drink heel wat water ( gepimpt op allerlei manieren)en thee , ook mijn kleindochters als die er zijn.
  Voor mezelf zou het superhandig zodat ik met mijn rugproblematiek niet zo hoef te sleuren. De dozen van Lifjalla die ik geregeld koop zijn echt wel wat zwaar om dragen en zeker om in mijn koffer te leggen ….dus zo een systeem dat aan huis wordt geleverd zou een “natte” (water) droom zijn 😅🙏

 7. Wau, Super wedstrijd.
  Ik ben al een tijdje overgeschakeld op water en verzet zo’n 3 liter per dag.
  Mijn dochter moet voor een ingreep vermageren en ik moet haar de weg naar (bruis) water wijzen en haar stimuleren.
  Dergelijk toestel zou in huis meer dan welkom zijn om haar in de goede richting te brengen en te houden.

 8. Ik heb niet echt een reden om de SipWell sublimo te winnen omdat ik al jaren kraantjeswater drink thuis gepimt met een schijfje verse limoen en geraspte gember, maar op het werk staat de sipWell ook en ik moet toegeven dat het echt wel lekker water is en ik het verschil wel proef met kraantjeswater, even heb ik het overwogen om het ook in huis te halen maar vind de aankoop wat duur 😔 daarom dat ik toch maar een poging doe, miss blinkt de sipWell binnenkort toch in mijn keuken 😊

 9. Wow coole winactie!
  Zou heel fijn zijn om niet meer wekelijks met mijn flessen water te moeten zeulen. En een ideale manier om mijn 2 dochters meer water te laten drinken 🙏🏻

 10. Water bestaat al miljoenen jaren door natuurlijke processen vanuit de oerknal , maar ik leefde doorheen ruwe tijdperken soms op zee met de koopvaardij in de machine kamer ! Ik zwom graag en ik ben helaas gediagnosticeerd met jicht en nierproblemen . De dokters vertelden me dat nieren goed gefilterd moesten worden met gezonde vloeistoffen en met vele mate soms , daarom neem ik ook Amberthee uit Steffi ‘s theewinkel (thee.be) frequently ! Ik moet minstens 2,5 liters water drinken per dag voor de nieren goed te kunnen reinigen . Water is leven ! 70 % Is al opgeslagen doorheen mijn leven in mijn lichaam , maar die blijven voor altijd binnen lol ! Alleen de rest nog 🙂 …doorspoelen maar .

 11. In onze Groepspraktijk Het Complement in Antwerpen draait alles om Natuurlijk Welzijn. We willen mensen bewust maken hoe ze preventief zorg kunnen dragen voor zichtzelf. En als het dan toch misloopt zijn wij er om vanuit een holistische complementaire visie een duwtje in de rug te geven. Het voldoende drinken van zuiver water behoort ook tot één van de natuurlijke welzijnsbehoeften, die voor iedereen vanzelfsprekend en toegankelijk zou moeten zijn. Met deze Sipwell Waterkoeler gaan we voor nog gezondere collega’s én gezondere patiënten en cliënten.

 12. Water
  Verfrissend, helend en hydraterend.
  Wanneer water stroomt stroomt ook de energie.
  Het zuivert bij detox
  Het heelt bij een shock.
  Snel een glaasje water bij emotionele impact.
  We onderschatten de effecten van water.
  Bij ons is het meer dan een glaasje drank.

 13. Wat een super actie! Of ik graag zou winnen? Natuurlijk! Ons gezin drinkt hier altijd water dus die 50l per maand zal zeker van pas komen!
  Mmmh water zo lekker ook! En zo fantastisch dat je nog eens kan kiezen tussen verschillend water!
  Hier gaan alvast enkele kaarsjes aan hopelijk winnen we! 🙏😍🍀

 14. Waw hoe leuk!! Vorig jaar besloot ik mijn levensstijl volledig om te gooien.. ik dronk enkel cola zeker en nog geen liter per dag. Ik had bijna elke dag barstende hoofdpijn en stond enorm opgeblazen. Nu drink ik 2 liter water per dag en voel me herboren! Ik ben dan ook enorm trots op mezelf, en deze sipwell zou egt wel een cadeautje aan mezelf zijn! 😉 ook hebben wij zopas een nieuwbouw huisje en die zou daar zo een prachtig plekje krijgen hihi! 🤞🏼🤩

 15. Hoi hoi!
  Wat een fantastische winactie!

  Mijn favoriete drankje is namelijk ook water. Ik hou er enorm van! Water hoeft inderdaad echt niet saai te zien. Je kan het zo creatief maken als je zelf wilt!
  Vroeger dronken we water van onze eigen put, maar sinds onze pomp kapot gegaan is, zijn we overgeschakeld op stadswater. En hoewel dit ook prima drinkbaar is, kan ik alleen maar zeggen: wat een gemis!

  Ik hou van de pure unieke smaak dat water ons kan bieden en zou deze dan ook zoooo graag in huis hebben!

  Alvast bedankt voor deze giveaway, je gaat er sowieso iemand zeer gelukkig mee maken.

  Groetjes

 16. Dat is inderdaad een fantastische winactie! Als fervent sporter drink ik sowieso al meer water, maar buiten thee en water drink ik ook TE graag koffie. Ik drink enkel water uit de kraan of ik vul mijn flessen bij op het werk., maar ik vind het niet altijd even lekker smaken, dus schakel ik vlug over op koffie. Als ik dit zou winnen, zou het misschien lukken om van mijn koffieverslaving af te raken. 😁

 17. Hey Steffie,

  Ik volg je al een tijdje en ik vind het fascinerend te zien hoe je de wereld ziet en beleeft. Een van de dingen die ik heb aangepast door je te volgen, is meer thee drinken. Ik vind je amber collectie geweldig en heb ze ook al cadeau gedaan aan vrienden en familie. Een andere aanpassing is geen frisdrank meer in huis en ik zou kunnen doorgaan met dingen op te noemen. Je bent een inspiratie. Waarom zou ik graag winnen? Ik heb 3 jonge kindjes en die drinken graag water. Ze vinden plat water het lekkerst en deze drie bengels drinken ook heel veel😊. We halen elke 2 weken een paar bakken glazen water want ik wil aan het milieu denken en vooral de gezondheid van de kinderen. Maar die flessen laten ze al wel eens vallen of die wegen ook veel voor de kleinste. Met zo een sipwell kunnen ze zichzelf ook bedienen wat voor ons ook weer een gemak zou zijn. Ook financieel zou het een leuk duwtje in de rug zijn. Ons kraanwater bevat ook veel kalk. Nu hebben we ons een paar jaar geleden laten overhalen om een ontkalker te zetten en blijkt dus dat het veel goede elementen uit het water haalt. Zo een jaar lang sipwell water winnen zou dus zeker leuk en welkom zijn😊 maar ik gun het iedereen!

  Alvast veel succes!

 18. ❤️🤞🏻🍀Wat een geweldige giveaway ! Als mama van 2 jonge kids probeer ik hen zo veel als mogelijk water aan te bieden, maar hier zijn ze meestal niet zo enthousiast over. Wat me opvalt is dat op plekken waar ze een sipwell zien staan ze altijd spontaan komen vragen of ze water mogen drinken, gewoon omdat ze dat plezant vinden uit zo een koeltoren. Deze zou dan ook bij ons een mooi plekje krijgen! 🤞🏻🍀❤️

 19. Hey

  Deze waterkoeler komt goed van pas tijdens het studeren. Zet deze gewoon naast men bureau, ideaal om de hersenen fris te houden en zelf gezond te blijven. Win win.

 20. Wat een topgiveaway! De SipWell zou hier heel erg welkom zijn! Wij drinken tijdens de week enkel water, koffie en thee. Met een gezin van 5 is dat al een hoop water die elke week versleurd wordt. De kindjes drinken het liefst plat water op kamertemperatuur, mijn man bruiswater op kamertemperatuur en ik wissel af tussen plat en bruiswater, maar dan liefst koelkastfris 😅. Zo zou de SipWell hier dus alle verschillende flessen kunnen vervangen door het ene toestel. Ook voor mijn kopje thee ‘s morgens bij het ontbijt en ‘s avonds na de maaltijd hoef ik dan de waterkoker niet meer uit de kast te halen. Wij kruisen al onze vingers en tenen dat we dit fantastisch toestel kunnen winnen! 🤞🤞🤞🤞

 21. ‘Water, al de rest komt later! ‘
  Een gekend gezegde vanuit de EHBO en ook vaak in mijn hoofd tijdens mijn ochtendroutine. Het eerste wat ik ‘s morgens doe is het grootste glas dat ik op dat moment kan vinden, vullen met water en het sap van een halve citroen. Bamboorietje erin en leegdrinken. Mijn eigen stil momentje. Het geeft me elke keer een zalig gevoel van wakker worden.
  Water maakt ons thuis echt gelukkig. We drinken zowel plat- als bruiswater en genieten van elk glas.
  Zelf drink ik het liefste uit een groot glas en veel ineens zoals je kan merken aan mijn ochtendroutine :).
  Niet meer wachten tot het kraanwater de juiste temperatuur heeft, maar direct het gewenste water krijgen lijkt me zalig! Daarbij nog stiekem een klein beetje aan mindfullnes doen door te luisteren naar het geluid en het kijken naar de bubbeltjes… Zalig…. echt iets voor ons!

 22. Ik kan mijn filterkan niet snel genoeg bijvullen om onze 4 dorstige mondjes te vullen. Bovendien is het ook beter voor het milieu. 🤞🙏

 23. Echt een top winactie 🙂
  De waterkoeler zou een mooi plaatsje in onze keuken krijgen. Ideaal voor ons en onze kinderen!
  we moeten werken met pictos voor de dochter anders eet of drinkt ze niet misschien wel een mooie optie als ze hem ziet staan , om te drinken.
  Ze moet van de arts ook meer drinken omdat ze maag darm problemen heeft misschien is dit wel een grote hulp !!

 24. Het zou heel fijn zijn om deze Sipwell te winnen! Water is hier heel belangrijk bij ons, zeker met een aantal sportende kinderen. Hoe cool zou het zijn dat ze vlotjes hun drinkfles kunnen vullen voor de training? En met een aantal theefanaten in huis, is ook het warme water ideaal!

 25. Ben ik nog op tijd om een reactie te geven?
  Als vrouw van middelbare leeftijd drink ik al jaren dagelijks 3 liter kraantjeswater en voel mij daar heel goed bij. Ik heb geen behoefte aan frisdranken of alcoholische dranken. Ideaal tijdens de overgang/menopauze. Af en toe (maar eigenlijk zelden) een kopje deca. Water is zo BELANGRIJK, om niet te zeggen ONMISBAAR voor ons lichaam. Gezien het aankopen van zoveel flessen water nogal een lastige klus is, ben ik noodgedwongen om kraantjeswater te drinken. De smaak is minder … Het zou heel fijn zijn om de Sipwell te winnen, dan kan ik tijdens mijn dagelijkse sportactiviteiten al genieten van het verfrissende dorstlessertje tussendoor en gedurende de dag er verder van drinken. Heerlijk toch?!
  Net als jij ben ik een grote aanhanger van gezonde voeding en leefwijze. Ik hou van jouw heerlijke recepten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks