Mijn favoriete yoga outfits

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Mijn eerste blog ooit was er eentje over schoenen. En een paar maanden daarna eentje over mode in het algemeen. Geleden van 2009 al, toen ik dat blog-virus te pakken kreeg. Time flies!

En hoewel ik nu over gezond eten en healthy living blog, blijf ik een mode-gek. Nu ja. Ik koop graag kleding daar komt het vooral op neer. En aangezien ik nu zoveel yoga doe, heb ik ook veel yoga kleding – slash active wear – nodig (“nodig” je weet wel he). En leuke sportkleding motiveert mij altijd om te gaan sporten. Dus das nog een extra uitvlucht om yogakleding te kopen, hihi!

Tegenwoordig is de keuze gigantisch! Wat doet het mij plezier om alle die hippe brands over de hele wereld te zien opkomen! Minder goed voor mijn portemonnee maar bon dan weten we weer waarom we werken.

Graag zet ik een aantal van mijn favorieten op een rij. Sommige collecties zijn misschien niet meer te verkrijgen, maar ik hoop dat het je een idee kan geven waar je welke stijl kan vinden.

Steffi Vertriest Yoga Stronger 01

STRONGER

Sinds kort ben ik een grote fan van dit Zweedse merk dat sinds hun oprichting in 2013 nu steeds populairder wordt. En terecht! Hun kleding is echt super leuk en ik hou ervan hoe ze voor complete outfitjes met dezelfde print gaan. Van elke lange broek is er een korte, met bijhorend topje, bijhorende t-shirt en accessoires. Ideaal als je voor een volledige sportoutfit wil gaan. Ik draag hier de ‘marble’ collectie, ik koos voor een korte short en een top omdat ik het vooral voor de Bikram yoga gebruik en daar wil je zo weinig mogelijk stof.

Het merk is hier te verkrijgen.

Steffi Vertriest yoga Hollister

HOLLISTER /  A&F

Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover want een merk dat niet dedicated sport-gericht is bakt niet altijd evenveel van sportkleding. Maar ik moet toegeven dat Abercrombie en Hollister er best goed in zijn. De broek die ik hier draag is één van mijn favoriete voor in de winter want ze is super zacht en toch een beetje warm. En ze behoud ook goed haar vorm wat niet altijd het geval is met van die zachte stoffen. Onderaan de broek zitten kleine ritsjes, dat had niet gehoeven voor een yoga outfit maar voor andere sporten kan dat minder kwaad natuurlijk. De top is van Hollister die eerder dit jaar een yoga-assortiment uitbrachten. Zit super goed en ik vind de kleur GEWELDIG. Het heeft ook een prachtige achterkant maar helaas laat deze pose niet toe die te zien.

Steffi Vertriest yoga L'urv

L’URV

Hét merk voor sport-fashionista’s. Ha! Helemaal mijn ding dus! Ik werd meteen verliefd op deze ananas-outfit. Ik had hem gespot op instagram en ben er meteen naar het andere eind van het land voor gereden. Het was het helemaal waard want ik ben echt dol op deze outfit. Behalve dat zou ik het liefst van al hun gehele collectie opkopen maar daarmee wacht ik tot ik de Lotto gewonnen heb – one day. Het merk wordt in België online verkocht door Sweatability.

Steffi Vertriest yoga addidas nike

ADIDAS / NIKE

Er mogen dan wel allerlei hippe, fancy (maar vaak ook) dure merken de kop op steken. Met de basics van Adidas en Nike zit je altijd goed. Het waren mijn twee go-to merken toen ik 5 jaar geleden met yoga begon, voor al die hippe shizzle beschikbaar was. En nog steeds houd ik van de perfectie waarmee deze sportkledij gemaakt is. Qua pasvorm en comfort kan niets aan hen typen. Ze blijven dus ook een groot deel uitmaken van mijn sport-garderode.

Steffi Vertriest yoga Oysho

OYSHO

Dit merk heb ik leren kennen in Barcelona, daar kom je op zowat elke hoek van de straat een Oysho winkel tegen. Ze hebben verschillende collecties waaronder dus ook een sportlijn. Een heel positief punt is dat de sportkleding heel betaalbaar is. En geen nood, je hoeft er niet voor naar Barcelona te vliegen. Je kan het ook gewoon online bestellen en ze shippen gratis al vanaf 40 euro.

Yoga The Barre Steffi Vertriest

 Vie Active Wear 

De outfit die ik hier draag is een super comfortabele van het merk Vie Activewear. Een hoogwaardig merk uit Australië met een heel fijne pasvorm. Ik hou van de kleine details bij deze outfit. De subtiele streepjes aan de knieën, de zachte luipaardprint op de top. Vie Activewear kan je vinden bij Be Billie.

Welke sportkledij vind jij leuk? Tips? Shoot!!

Foto credits to: Stuart Pearce, Phil Eggen en Jorick Michiels.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks