Gezonde muesli for breakfast!

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Muesli is veruit mijn favoriete ontbijt. Het is super makkelijk en met zoveel lekkere verse dingen te combineren (denk aardbeien, banaan of verse bessen. Om maar even een paar bijvoorbeelden te geven). Alleen probeer ik zo weinig mogelijk graan te eten en al zeker zwaar bewerkte tarwe te vermijden. Helaas zit er in de meeste muesli uit de supermarkt heel veel graan en tarwe (dé selling point in de reclamespot btw, maar voor mij dus niet). Bovendien wordt er bijna altijd suiker aan toegevoegd. En deze sneaky beautybetrayer laat ik liever links liggen.

Gezonde muesli

Soms maak ik zelf eens muesli, die bestaat uit veel meer zaden en noten dan graan en al zeker geen geraffineerde suiker. Maar het moet gezegd: het is veel werk! Gelukkig kreeg ik af en toe wat homemade muesli van vriendin en healthlover in crime Julie, die de lekkerste (i kid you not!) muesli ever maakt. Ik ben dan ook heel blij te kunnen verkondigen dat vanaf nu iedereen van Julie’s muesli kan proeven. Ze is sinds kort Floom opgestart, een webshop waar je muesli kan kopen!

floom gezonde muesliIk heb al een stevige lading in huis gehaald. Voorlopig zijn er drie soorten Fruit & Nuts, Chocolat en Buckweat & Quinoa. Ik kan je verzekeren dat ze alle drie heerlijk zijn maar voor mij gaat er niets boven de chocolade variant. Omdat ik gewoon dol ben op chocolade! Bovendien is hij 70% puur en dus guilt-proof! Verder zit er maar 1 graansoort in zijnde haver, een oergraan waarvoor ik een uitzondering maak op mijn graanvrije levensstijl (glutenvrij ook btw).

Als je ook graag je dag start met de artisanale muesli van Julie dan kan je terecht op Floom.be.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks