Gezonde muesli for breakfast!

Leestips

Is appelazijn zo gezond? De 5 grootste voordelen uitgelicht

Wist je dat azijn al eeuwenlang als een medicijn wordt gebruikt en appelazijn in het bijzonder de laatste jaren immens populair is onder bloggers...

Waarom ik enkel water drink en waarom je dat ook moet overwegen!

Ik krijg er zoveel vragen over dat het me gepast leek om er toch eens een uiteenzetting over te doen. En daar heb ik...

Avocado’s to the rescue: alle voordelen op een rijtje!

Er is gezonde voeding, en dan zijn er echte powerbommetjes die vol zitten met the good stuff. Avocado's horen zeker thuis in dat rijtje:...

Minimalisme en duurzaamheid in je kleedkast

In mijn laatste boek 'De Beste Jij' schreef ik een gans hoofdstuk over het belang van ontstressen. Stress is wat ze de 'silent killer'...
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Muesli is veruit mijn favoriete ontbijt. Het is super makkelijk en met zoveel lekkere verse dingen te combineren (denk aardbeien, banaan of verse bessen. Om maar even een paar bijvoorbeelden te geven). Alleen probeer ik zo weinig mogelijk graan te eten en al zeker zwaar bewerkte tarwe te vermijden. Helaas zit er in de meeste muesli uit de supermarkt heel veel graan en tarwe (dé selling point in de reclamespot btw, maar voor mij dus niet). Bovendien wordt er bijna altijd suiker aan toegevoegd. En deze sneaky beautybetrayer laat ik liever links liggen.

Gezonde muesli

Soms maak ik zelf eens muesli, die bestaat uit veel meer zaden en noten dan graan en al zeker geen geraffineerde suiker. Maar het moet gezegd: het is veel werk! Gelukkig kreeg ik af en toe wat homemade muesli van vriendin en healthlover in crime Julie, die de lekkerste (i kid you not!) muesli ever maakt. Ik ben dan ook heel blij te kunnen verkondigen dat vanaf nu iedereen van Julie’s muesli kan proeven. Ze is sinds kort Floom opgestart, een webshop waar je muesli kan kopen!

floom gezonde muesliIk heb al een stevige lading in huis gehaald. Voorlopig zijn er drie soorten Fruit & Nuts, Chocolat en Buckweat & Quinoa. Ik kan je verzekeren dat ze alle drie heerlijk zijn maar voor mij gaat er niets boven de chocolade variant. Omdat ik gewoon dol ben op chocolade! Bovendien is hij 70% puur en dus guilt-proof! Verder zit er maar 1 graansoort in zijnde haver, een oergraan waarvoor ik een uitzondering maak op mijn graanvrije levensstijl (glutenvrij ook btw).

Als je ook graag je dag start met de artisanale muesli van Julie dan kan je terecht op Floom.be.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks