Ik weet niet hoe het bij jou zit maar bij mij is deze periode van het jaar druk druk druk.. En dan ben ik nog niet eens toegekomen aan het kopen van cadeautjes โ hoewel ik welย een paar leuke ideeรซn heb voor healthy giftsย (binnenkort hier te vinden!).ย Bovendien zit ook het weer niet helemaal mee en dus heb ik extra veel nood aan een stevig ontbijt om mij het nodige comfort en well-being te geven.
Voor 6u opstaan is niet van mijn gewoonten en al zeker niet wanneer ook de dag ervoor late uurtjes op de klok getikt hebben. Quick and easy was dus mijn ontbijt van donderdag. Ik had nog chia confituur in mijn koelkast staan van dinsdag en dus de ideale manier om een snelle glutenvrije muesli op smaak te brengen. Yoghurt en chia jam zijn ook een goede combinatie voor wie houdt van yoghurt met fruitsmaak. Diegene die je in de winkel vindt zijn vaak heel gesuikerd en soms is er zelfs geen รฉรฉn vrucht aan te pas gekomen, enkel additieven. Me no like. Kies dus beter voor een gezonder alternatief en zoals je in mijn post over chia confituur kan lezen is deze super makkelijk te maken.
Het lijkt een beetje vreemd dat ik deze post categoriseer als een recept. Alles bij elkaar gooienย kan het kleinste kind. Het gaat hier dan ook niet om aartsmoeilijke technieken, het is vooral bedoeld om ook jou te inspireren voor een gezond ontbijt. Ik kan je alvast vertellen dat het super lekker is. I could eat this all day!
Verder heb ik er ook een witte thee met verse gember bij gedronken. Verkoudheden hangen in de lucht en dus boost ik wanneer het kan graag even mijn immuunsysteem.
Ingrediรซnten muesli met chia confituur
โ zelfgemaakte chia confituur (recept)
โ griekse yoghurt
โ Muesli (ik koos voor deze van Floom)
โ ceylon kaneel (optioneel)
Hoe
Easypeasy. Muesli in een kommetje en een stevige lepel chia-confituur erbij. Even roeren en de muesli erbij doen. Je kan er wat kaneel bij doen of eventueel aanvullen met rode vruchten. Yum!