TRIACTION fitchallenges – Introductie

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

21 maart – Big News

Had ik al verteld dat ik dit jaar ambassadrice ben van TRIACTION? Triaction by Triumph is de sportlijn van het bekende lingeriemerk Triumph, waar ik eerder al over vlogde. En eigenlijk gaan Triumph en ik waaaaay back. Toen ik 17 was stond ik namelijk af en toe model voor hen. Het was toen één van mijn eerste grotere modellenopdrachten en dus hebben ze altijd een speciaal plekje in m’n hart gehad. Toen ik vernam dat Triumph een sportlijn ging lanceren was ik – als yogi – dan ook helemaal enthousiast! En nog meer toen ze mij vroegen om het nationale gezicht van de Triaction by Triumph te zijn!

Mooie sportkleding is er in overvloed – dat weten zowel ik als mijn portefeuille maar al te goed. Maar comfort moet soms wijken voor leuke designs en dus is het heel fijn dat Triaction by Triumph niet enkel leuke looks brengt maar ook heel comfortabele sportkleding. Ik krijg vaak mailtjes over mensen die met yoga willen starten maar zich gewoon niet goed genoeg in hun vel voelen om in een klas vol mensen te zitten in niet altijd even flatterende houdingen. En wat ook vaak terug komt is een boezem die naar alle kanten swingt. Daar heeft Triaction by Triumph de ‘bouncecontrol’ voor. Heel technologisch zijn ze gaan kijken hoe ze je borsten het best kunnen ondersteunen. Waardoor iedereen comfortabel kan gaan sporten!

In Nederland is Manon Tilstra ambassadrice van Triaction by Triumph en we hebben besloten samen een challenge aan te gaan! Een sportieve activiteit waarbij we het etgen elkaar opnemen. Momenteel zijn we nog druk aan het bedisselen wat dit gaat worden. Zeker is wel dat het geen alledaags iets wordt!

Keep you posted..

Oh ja, als je al benieuwd bent naar de collectie: hier kan je ze ontdekken!

9 april – The Challenge

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver. Samen met Manon Tilstra stapte ik in een challenge, een sportieve activiteit die we beiden nog nooit gedaan hadden. We hebben ons namelijk gewaagd aan paaldansen!!!

Paaldansen heeft een wat vulgaire bijklank maar eigenlijk is het gewoon een mega work-out. Het wordt niet voor niks Pole Fitness genoemd tegenwoordig. En ook niet zonder reden is het bijzonder populair aan het worden want het was echt super leuk. Als yogini heb ik natuurlijk wel wat affiniteit met lenigheid, bovendien heb ik altijd al graag gedanst en pole fitness is een mooie combinatie van beide met ook nog eens heel wat krachtwerk dat er bij komt kijken. Echt een aanrader om eens te proberen. Hoe het eruit zag? Haha.. Daar laat ik je van genieten in deze video:

En nu is het aan mij om jou uit te dagen! Ga eens een challenge aan, kies voor een work-out die je nog nooit gedaan hebt! Iets wat je altijd al wilde doen, iets wat je bang maakt, iets waarvan je misschien denkt dat het helemaal niks voor jou zou zijn,.. Kortom een echte challenge! Team Triaction en ikzelf dagen je uit eeeeen je kan er ook nog iets mee winnen.. Een super leuke sport-BH van Triaction by Triumph voor jou en een vriendin!

In mijn vorige vlog had ik het al over de bounce control waar Triumph zich op richt. Ze hebben er heel veel onderzoek naar gedaan om vrouwen de beste ondersteuning te bieden tijdens het sporten. En dat vind ik zelf bijzonder belangrijk. Er zijn heel veel vrouwen die sporten vermijden gewoon omdat ze moeilijk goed ondersteunende sportkleding vinden waar ze zich prettig bij voelen. Das bijzonder jammer want sporten is zoooo goed voor je lijf dat het voor iedereen zou moeten kunnen doen, any size, any shape. Hoewel ik al vaak yoga gedaan heb in m’n Triaction outfitjes was het nu de eerste keer om een andere uitdaging ermee aan te gaan. Een keertje in alle mogelijke richtingen hangen – hilarisch zoals je in de video kan zien! En ook nu full focus op wat ik aan het doen ben in plaats van me te bekommeren over of m’n outfit al dan niet blijft zitten.

Dus gogogo en schrijf je in voor een challenge – naar keuze – en win een sport BH voor jou en een vriendin! 🙂

11 mei – de tegenprestatie van Manon

De pole fitness was al even achter de rug en dus wad het tijd voor Manon haar tegenprestatie. De winnaar van de pole fitness mocht de andere uitdagen voor een nieuwe challenge en dus koos ik – hoe kan het ook anders – voor Hot Yoga. 🙂

Daarvoor trokken we naar Rotterdam, naar studio Balanzs. Ook voor mij was het redelijk nieuw. In die zin dat het geen Bikram was maar eerder een vinyasa flow in de hotroom. Een ashtanga in de hotroom deed ik ooit eens in Ibiza, maar dit was echt wel nieuw. En best een uitdaging want in de shaturanga bv doen ze bij Balanzs een extra push-up. Klinkt als ‘maar een extra push-up’, maar op een hele les voel je dat stevig hoor. Met als resultaat stijve bovenarmen en schouders de volgende dag.

Manon bracht het er goed vanaf. Ze doet sowieso al veel cardio en is sportief en actief, dus dat helpt uiteraard al heel veel. Toch was het niet zo makkelijk want een vinyasa flow beweegt heel de tijd, van de ene beweging in de andere.. En dus moet je aandachtig luisteren en goed kijken naar de teacher. Die laatste maakte er ook meteen ene stevig lesje van. Niet zo simpel dus als je nog nooit yoga hebt gedaan.

Ik heb ook een korte video opgenomen van ons avontuur in Amsterdam. Enjoy.. 😉

Ik hoop dat ik Manon wat heb kunnen inspireren met deze uitdaging!

Welke Triaction By Triumph ik droeg? Voor deze yogasessie had ik de Magic Motion gekozen. Deze is voorgevormd maar zonder een harde beugel. Dat wil zeggen dat ik mij in alle mogelijke bochten kan wringen – check pictures below, haha – en toch geen het de ondersteuning die nog is. De voorgevormde shape heeft ook extra voordelen als je niet van een grote boezem voorzien bent, hihi!

Triaction Steffi en manon tilstra Triaction Steffi en manon tilstra steffi vertriest yoga steffi vertriest yoga

4 juni

De challenge met Manon heeft me weer geprikkeld om zelf meer hot yoga, Bikram in mijn geval, te gaan doen. Ik combineer vinyasa, ashtanga en bikram maar de laatste tijd kwam het er gewoon niet meer van. Bikram doe ik in Brussel en de anderen in Antwerepen en op één of andere manier was ik wat uit het Bikram ritme geraakt. Maar door samen met Manon te gaan werd ik weer helemaal gemotiveerd. En toen bedacht ik me: dit is exact waarom je challenges moet doen! Het wakkert je aan nieuwe dingen in je leven te implementeren of oude weer op te rakelen.

En dus ben ik nu weer terug begonnen met Bikram. HEERLIJK! Het was mijn eerste yoga-liefde en ik denk dat het altijd mijn grootste yoga-liefde zal blijven ook. Tijdens mijn eerste lessen terug in de hotroom, kwamen veel tips bij me op waar ik veel aan gehad heb in het begin en de loop van mijn Bikram-years.

Tijd dus om die nog eens op een rijtje te zetten:

25 augustus

Whoop whoop!! De nieuwe collectie van TRIACTION by Triumph ligt nu in de winkels. En uiteraard mocht ik als één van de eerste de collectie bewonderen en uittesten! De kleurtjes zijn al lekker ‘herfstig’ en er komen ook deze keer weer leuke shortjes bij. Zelf ben ik uber fan van de ‘boost lite’ collectie. Die zorgt voor perfect gevormde boobies! 🙂

En ik mag ook nog een leuke actie aankondigen. Jij kan namelijk ook in Team TRIACTION 2 komen! Je krijgt dan fitnessbegeleiding van een coach, uiteraard een leuk pakje van TRIACTION by Triumph (om je meteen te motiveren voor je nieuwe lifestyle!) en ook heel wat toffe challenges in 2018. Wat je ervoor moet doen is super easy, gewoon je favoriete workout pose delen via Instagram met de hashtag #TeamTriacton2 en #BE.

Kansje wagen? Check het hier.
STeffi TRIACTION aug

15 november

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en traditioneel is het dan voor mij een bijzonder drukke periode. Rushen voor de deadline van m’n boek, een nieuw seizoen van De Gezonde Goesting en on top of that heb ik ook nog eens een huis gekocht – waar een stuk meer bij komt kijken dan ik gedacht had amai. En dat wil dus ook zeggen dat sporten er wel eens aan ontbreekt. En dus probeer ik kortere sessies in te lassen, een kort loopje in plaats van een lang, een kleine home workout in plaats van naar de fitness en wanneer het kan uiteraard een yogasessie. En voor die laatste probeer ik nu wat nieuw.. Door tijdgebrek probeer ik meetings in de buurt van de yogastudio te regelen. Dan doe ik m’n yoga kleding al aan en werk ik er rond met m’n outfit zodat ik in 1,2,3 de studio kan induiken.

Steffi Vertriest TRIACTION 002

xoxo

Steffi

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks