Volg mijn ‘healthy cooking’ demo op Antwerpen Proeft (WIN)

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Antwerpen Proeft, vorig jaar liep ik er nog rond om gewoon te smullen van al dat lekkers dat verschillende topchefs voorschotelden. De balletjes van Wim Ballieu, lekkere zoete aardappel frietjes, van de ene foodtruck naar de andere.. Sounds like heaven no?

Wel dit jaar sta ik er zelf met een ‘healthy cooking’ demo! CRAZY! Op donderdag 5 mei en zondag 8 mei zal ik in de loop van de namiddag op Antwerpen Proeft twee maal een gerechtje maken en je uitleggen hoe je dat zelf makkelijk kan maken. Je vind me – uiteraard – in het Njam paviljoen. Op donderdag 5 mei om 14u en om 15u30. Op zondag 8 mei om 15u en om 16u30.

Antwerpen Proeft gaat door op het Noord in Antwerpen stad, vlakbij de Waagnatie. Het wordt een geweldig fijne bedoeling met vooral heeeel veeeel lekker eten! 🙂 Je kan een bezoekje brengen van 5 mei tot en met 8 mei.

Eeeeeeen uiteraard heb ik wat uit te delen. Want ik geef 4 x 2 duotickets weg. Wat je ervoor moet doen is – as usual he – super simpel!

1. Schrijf hieronder in een comment even waarom jij graag naar Antwerpen Proeft wil.

2. Share the love op sociale media! 🙂

En wacht niet te lang want ik trek maandag al de winnaars!
Veel succes en hopelijk tot dan!

Steffi Vertriest Antwerpen proeft 02

 

17 REACTIES

 1. Ik zou keigraag naar Antwerpen Proeft komen omdat ik nog nooit een kok heb gezien die, eenmalig voor dit event, tijdens het koken één van de asana’s zal voordoen! 🙂

 2. Ben nieuwsgierig om lekker gezonde voeding te ontdekken en er zelf mee aan de slag te gaan, en ook om de sfeer op te snuiven van de andere bereidingen van de chefs
  i hope to see you soon

 3. Ik wil graag naar Antwerpen Proeft omdat ik wil genieten van een veelzijdig dagje overgoten met een pittig,smeuïg sausje dat zachtjes tintelt op mijn fluweelzachte tong.
  Ik wil proeven van de bijzondere intensiteit van elk gerecht…tijdloos en veelzeggend.

 4. Hoihoi
  Groooote fan van je programma “de gezonde goesting” al het één en het ander genoteerd. Maar live meekoken zou super zijn 🙂 fingers crossed! ????????????

 5. Heel leuk en smaakvol evenement.Je ontmoet veel nieuwe mensen,doet nieuwe ideeen op en leert nieuwe keukens kennen.Het is een evenement dat ik zeker niet wil missen !

 6. Waarom ik graag zou komen . Ik wil gezonder leven ,eten … Ben twijfelaar en nieuwsgierig van karakter en volop op zoek wat eraan te doen… Ik sport graag , kook graag maar dat moet gezonder. Gisteren heb ik voor de eerste keer je programma “de gezonde goesting” gezien en nieuwsgierig dat ik ben even gaan opzoeken wie je bent ,wat je doet…. En ja ik wil meer weten over je “gezonde kookstijl, je gezonde levensstijl. Daarom zou ikgraag komen 🙂

 7. Wij gaan zeker naar Antwerpen Proeft om allemaal verschillende gerechtjes te kunnen proeven. Ook onze kinderen genieten er elk jaar van. Ons dochter van 12 heeft vorig jaar op Antwerpen Proeft haar eerste grote culinaire ervaring gehad. Normaal gezien vind ze niks lekker, maar het dessert dat ze daar gegeten heeft was volgens haar de max. Ik zal de uitdrukking op haar gezicht nooit vergeten.

 8. Ik volg nog een week een eiwitdieet. Ondertussen ben ik dingen gaan opzoeken over een gezonde levensstijl in onze voeding. Binnen een week starten wij via de boeken van Pascale. Ook hebben we de gezonde goesting ontdekt op Njam en volgen wij dus u ook via twitter en Facebook.

  Graag willen we naar daar om ons verder en beter te verdiepen in de materie, en te praten met verschillende personen. Dit zou echt onze start compleet maken.

 9. Het zou super zijn jou live bezig te zien. Ben enorme fan van je nieuwe programma “De gezonde goesting”. Kijk weeral uit naar de volgende aflevering. Jij zet aan om het net iets anders te doen. Zelfs mijn man is fan. Tot in Antwerpen 🙂

 10. Wij komen graag naar Antwerpen proeft , de sfeer , de gezelligheid, de lekker gerechtjes , en als het nog super gezond is wat Steffi maakt kan het niet anders dan een geslaagde 4daagse te worden ??

 11. Ik zou enorm graag een ticketje winnen voor Antwerpen proeft omdat ik de laatste tijd heel veel bezig ben met gezond koken en eten. Superfoods kennen al geen geheimen meer voor mij en thuis staat steevast elke dag Njam! op. Ik kijk dus ook graag naar ‘de gezonde goesting’. Aangezien ik droom van een job in de keuken ooit zou dit een geweldig voorproefje zijn. 🙂

 12. Omdat deze single westvlaming elke dag gezond kookt, sport en altijd nieuwe dingen wil ontdekken… En zeg nu zelf wat is Antwerpen proeft zonder wat West-Vlaamse aanwezigen! ?

 13. Een gezonde en health levensstijl en dan nog eens gratis advies! Wie wil dit niet !
  Ik en mijn ventje willen héél graag naar Antwerpen proeft

 14. Omdat koken een vorm van creativiteit is, en Antwerpen proeft is dé place to be om nieuwe smaken te leren kennen en inspiratie op te doen. Bovendien gaat er niets boven een portie gezonde goesting ? See you in Antwerp!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks