Kerst-Giveaway: win 3x een prachtige DOMO blender

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Kerst zal dit jaar niet hetzelfde zijn, zoveel is wel duidelijk. We zullen op een andere manier moeten vieren dan andere jaren. Waar Kerst normaal hand in hand gaat met familie, grote tafels, gezellig samen zijn, dicht bij elkaar, “snuggelend” in de zetel, zal het nu een heel ander tafereel worden.. Misschien moeten we deze Kerst dan maar eens wat anders centraal stellen?

Even de dingen vieren waar we dankbaar voor zijn bijvoorbeeld, zelfs in deze bizarre tijden. Het zullen kleine dingen zijn. Want oh boy, heb ik wat te vertellen over alle dingen die f** sh**t geweest zijn dit jaar. Maar daar heb ik al veel over geklaagd en gezaagd, over gebeld, gehuild, geschreven in dagboeken en ga zo maar door. En dus wil ik deze Kerst niet vergelijken met andere of voorgaande Kerstmissen. Wil ik niet vervallen in het voelen van het contrast en het missen van wat ik wou dat er was.

Ik ga een glaasje heffen (Kombucha voor deze niet-alcohol-drinker – lees er alles over in mijn post over waarom ik enkel water en thee drink) op alle dingen waar ik wél dankbaar voor ben. Op mijn vrienden die ik misschien niet veel gezien heb dit jaar maar die wel altijd ter beschikking stonden en die me in heel veel gesteund hebben. Op mijn familie die zo hun best doet om ook in deze omstandigheden te connecteren. Op nieuwe vrienden en kennissen die ik gemaakt heb dit jaar. Op de moedige stappen die ik gezet heb in het afgelopen jaar. Op de nieuwe projecten die ik uit de grond aan het stampen ben – in een jaar waar het allesbehalve vanzelfsprekend is om nieuwe zaken op te starten. Op mijn team waarmee ik samenwerk en hoe dankbaar ik ben dat ze in mij geloven. Op de mensen rondom mij, die mij zo helpen en onvoorwaardelijk steunen.

Ook cadeautjes vind ik best moeilijk dit jaar. Ik wil liefst niet teveel in winkels vertoeven en het voelt op de één of de andere manier niet juist om een massa aan cadeautjes te kopen. Ik wil enkel dingen kopen voor mensen die écht betekenis hebben. Dingen die ze écht kunnen gebruiken.

Blender liefde

Domo Blender DO710BLEn daarom doe ik ook hier op Bye Bye Cheeseburger een cadeautjes-ronde, een Christmas-Giveaway. In mijn programma’s op njam! TV maak ik heel vaak gebruik van een blender. Ik doe zowat alles met mijn blender. Ik gebruik hem voor smoothiebowls, voor sauzen, voor dressings, voor puree, voor soep, voor ijsjes,.. You name it! Het is een vaste waarde in mijn keuken.

Ik krijg met regelmaat vragen over welke blender ik gebruik. Met name mensen die ook noten en bevroren vruchten willen blender, die komen wel eens tegen dat hun blender stuk gaat hierdoor. Er zijn veel goede blenders op de markt maar helaas zijn ze vaak heel prijzig ook. Daarom heb ik als DOMO ambassadrice samen met het geweldige DOMO team aan tafel gezeten om een goede, kwalitatieve en toch betaalbare blender uit te brengen. Ik noem hem wel eens de Steffi-blender!

Steffi Vertriest DOMO

Christmas Giveaway

Voor deze Kerstgiveaway leg ik drie van deze DOMO blenders onder de virtuele Bye Bye Cheeseburger Kerstboom.

kerstmis giveawayHoe kan je winnen?

Twee stappen, niet meer! Allereerst laat je even weten in de comments hier of in de comments op deze Facebookpost waarom jij graag een blender wil winnen, of aan wie je deze graag wil schenken!

Ten tweede zorg je ervoor dat je zeker ingeschreven bent op mijn maandelijkse nieuwsbrief door onderstaand formuliertje in te vullen. Binnenkort komt de eerste nieuwsbrief eraan in een superleuke, nieuwe format!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Op tweede kerstdag, zaterdag 26 december, maak ik de drie winnaars bekend.

Succes,
Heel fijne Kerst gewenst,

Xoxo
Steffi

90 REACTIES

 1. Ik wil heel graag deze blender winnen omdat mijne blender niet alles aan kan en dat vindt ik zo jammer want ik maak regelmatig dingen uit uw boeken????

 2. Ik zou hem supergraag winnen om vol goede voornemens voor het nieuwe jaar me weer helemaal toe te leggen op gezond koken en gezonde voeding. Deze blender lijkt me super handig voor soepen, smoothies of shakes, net wat wij nodig hebben na een zware snoep-lockdown 🙂

 3. Ho ik heb dit jaar alles omgegooid vanaf 28 januari op een gezonde manier en heb alles een beetje van jou overgenomen heb een spier aandoening en heb 10 jaar in een rolstoel gezeten oke dit ga niet weg maar heb geleerd dat voeding veel doet ben bijna 34 kilo kwijt en drink niets meer met alcohol en probeer ook wat oefeningen elke dag wat zo mijn leven veranderd heeft maar natuurlijk heb ik ook het materiaal nog niet en dit zou toch dat exstraje geven voor mij ,aangezien ik ook een groot gezin heb heb ik ook geleerd dat je ook my taem moet hebben ik wil je alvast erg bedanken je bent echt mijn inspiratie en kijk zelfs alles nog is terug op tv ,

 4. Ik zou graag de blender cadeau doen aan mijn dochter.
  Alle inspiratie dat zij door jou heeft kunnen opdoen, doet ze nu in de blender om een gezond leven op te bouwen.

 5. Hey Steffi,

  Eerst en vooral wil ik je graag bedanken omdat je mij, met jou receptjes, volledig hebt betoverd. Ik ben een trouwe kijker van Njam en kijk steeds vol verlangen naar het scherm tot jij weer verschijnt met één van je magische recepten. Daarnaast is de blender, net als bij jou, ook mijn favoriete wapen in de keuken. Het enige probleem is dat mijn wapen van minderwaardig kwaliteit bleek. ???? Hij liet het afweten tijdens het maken van mijn laatste smoothie. Ik verwen mijn vriendin graag met één van jou recepten en daarom hoop ik dus dat er zo een “steffiblender” onder mijn boom valt. ????

  Tot slot wens ik je nog een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar. ????

  Van je kapoen Sven

 6. Ik sta heel graag in de keuken en probeer graag nieuwe gerechten uit. Er ontbreekt echter nog een blender om sommige gerechten tot een goed einde te brengen zonder al te veel geklungel. Ik heb er al enkele gehad maar die gingen nooit lang mee jammer genoeg. Ik zou dus heeeel blij zijn met deze blender!

 7. Beste Steffi,

  Deze zou ik graag winnen (voor mezelf eens te verwennen) Heb dit nog nooit gehad (vind ik idd prijzig) doe alles met mijn staafmixer.
  Ben ook sinds enkel maanden u aan het volgen en je recepten aan het uitproberen en dan heb ik ondervonden dat het niet altijd even praktisch is om een staafmixer te gebruiken. Wil je langs deze weg bedanken voor de veel inspiratie die je mij bezorgd. Thx voor U en gans uw team.
  Groetjes Sabinnne

 8. Steffi,
  Wij, ons gezin, zijn fan van uw gerechten/ levensstijl.
  Vaak geven wij onze eigen twist aan een gerecht, maar jij geeft toch wel mooi de aanzet????.
  Met een Domo blender in huis (want de onze is geen Domo en al 10 jaar oud en heel lawaaierig ????) zouden we heel zeker nog meer gerechten uitproberen. En kunnen we hem mooi OP de keuken laten staan ipv hem nu vlug in de kast op te bergen na gebruik. Warme groeten Petra

 9. Ik zou deze Super Mooie blender wel willen winnen omdat ik helemaal gek ben van je gerechten en je boeken! Je levenstijl werkt zo inspirerend en motiverend! Ik en mijn zoontje (1,5 jaar) houden van een dagelijkse smoothie ( ons momentje samen) ! Al kan mijn huidige ‘blender’ het wel elk moment begeven..en deze lijkt me gewoon een super leuke start om het nieuwe jaar gezond verder te zetten! ???????????????????? Liefs Julie

 10. ❤️❤️❤️ Wat zou ik deze blender zoooo graag winnen ???????? het zou een mooie ondersteuning zijn in het bakken en kokerellen ???? en ook gewoon een fijn kadootje om te krijgen

 11. Dank je voor deze actie, Steffi. Want, zoals je terecht aanhaalt, gaan andere blenders gemakkelijk stuk op noten en bevroren fruit. En dat is jammer, want ik eet al een tijd gezonder, maar die goede blender blijft toch een droom… Daarom doe ik graag mee! Heel erg benieuwd!! Alvast fijne feesten!

 12. Graag zou ik zo een prachtige blender winnen omdat ik nu een jaar geleden mijn leven een complete ommezwaai heb gegeven na een operatie. Deze blender zou me nog meer motiveren om mijn nieuwe en gezonde levensstijl aan te houden. Ik geniet nu meer dan ooit van eigen creaties of van creaties van verschillende gezonde recepten mijn eigen twist te geven en deze blender zou me daarmee nog meer mogelijkheden geven.

 13. Graag zou ik deze blender winnen om te geven aan mijn lieve mama❤️
  Ze is niet alleen een super goeie mama, maar ze steunt ons ook enorm bij de verbouwingen in het nieuwe huis en ze is zot van gezonde smoothie, gerechtjes… dus ze zou hier super gelukkig mee zijn!!

 14. Die Domo-blender zou heel handig zijn voor mijn favo’s, het maken van butternut courgetti, havermoutpannenkoeken en bananenbrake ????????????

 15. Heeel heeel graag zou ik deze blender winnen. Hij stond al op mijn lijstje voor kerst. Zo worden de gezonde goesting gerechtjes en stuk handiger om klaar te maken voor manlief en mijn twinboys van 3. Please please ????????????????????????????

 16. Ohhhh zo’n leuke actie :-).
  Ik maak al jaren jouw overheerlijke vegan chocolademousse. Ik krijg de cashewnoten alleen niet superfijn gemalen met mijn blender.
  Zou het wel lukken met deze Steffi-blender?
  Ik wil het gerust eens uittesten ;-).

 17. Wauw wat een super giveaway ????! Graag zou ik deze blender winnen omdat ik dit nog niet aangekocht heb. Wanneer ik smoothiebowls maak of soep, leen ik m’n mama haar blender. Het zou tof zijn om zelf een in huis te hebben ????????!

 18. Een blender dat kan ik ook niet meer missen, mijn 2 dochters zijn daar dan ook mee opgegroeid. Mijn jongste heeft vorige jaar haar eigen huisje gekocht en de oudste is sedert dit jaar een huisje aant verbouwen. Daar de jongste al een blender cadeau heeft gekregen. Wil ik dit handig cadeau ook meegeven met de oudste. Dus eentje extra. Altijd welkom. Dikke virtuele kus. Je bent mijn hero Steffi. ????????

 19. Ik zou heel graag de blender willen willen omdat na veel ups en downs eindelijk de switch heb gemaakt naar gezonde voeding. Ik vind het heerlijk om gezond te koken en helaas ontbreekt een blender nog in mijn keuken. Dus hoop ik heel erg dat ik kans maak om hem te winnen.

 20. Ik zou heel graag een blender winnen zodat ik mijn voornemen om gezondere recepten te maken en er een gezondere levensstijl op na te houden, ten volle uitvoeren. Dit zou een echte motivatie zijn. Ook lekkere smooties voor de kinderen of waterijsje in de zomer zie ik mezelf er al mee maken.

 21. Ik zou heel graag een blender winnen, omdat mijn dochter alleen gaat wonen. Ik kan moeilijk mijn Domo-blender meegeven, want ik maak er bijna dagelijks gebruik van ! Het zou heel leuk zijn om zo een superblender aan mijn dochter te kunnen schenken. HOPEFULLY WE ARE WINNERS ????????????

 22. Dag Steffi,

  Sinds mijn tienerjaren stap ik van het ene dieet in het andere. Ik denk dat ik op mijn 30 jaar bijna elk dieet op de markt heb uitgeprobeerd…

  Sinds een jaar probeer ik heel bewust de focus die altijd op mijn gewicht lag te verleggen naar een gezonde levensstijl waardoor ik me goed en trots voel in mijn lichaam. Ik probeer daarbij de focus te leggen op gezonde, maar bovenal lekkere voeding. En laat daar nu juist jouw bijdrage van groot belang zijn! Via njam en je boeken heb ik al heel wat nieuwe, overheerlijke recepten leren ontdekken! Een blender zou het bereiden van die lekkere recepten een stuk makkelijker maken.. ????????????????

  Groetjes,
  Sabrina

 23. Wat super lief van je en wat schrijf je tof!
  Ik doe graag mee met de blender, wil in 2021 de weerstand van mijn lichaam opkrikken! Blender kan ik goed gebruken

 24. Dag Steffi,

  Na je lezing in Pelt in september was ik overtuigd om toch wat gezonder te gaan eten. Sinds toen geen Bicky Burger meer aangeraakt 🙂 Het gezonder eten lukt aardig. Met ups en downs maar het lukt.
  Met een blender heb ik tot vandaag nog nooit gewerkt. Dit is misschien het moment om gezonder eten naar next level te brengen met behulp van een blender.

  Fijne feestdagen en een gezond 2021

  Tom Coppers

 25. Het zou superfijn zijn om eentje te winnen voor mijn schoonzusje! Ze gaat binnenkort verhuizen en gaat heel wat meer ruimte hebben in haar keuken. De perfecte plaats voor zo’n top blender! En dan heb ik natuurlijk een extra leuke reden om op bezoek te gaan 😉 smoothies en andere lekkernijen …. hmmm!

 26. Je zou me superblij maken met een topblender… de onze heeft het begeven (geen Domo natuurlijk)!
  Als het niet voor mezelf is, zou ik hem aan mijn zus schenken… zij kreeg de cooking/baking genen mee!

 27. Momenteel zijn we vooral in de ban van het maken van smoothiebowls voor ontbijt.
  Het zou top zijn mochten m’n kids hun eigen blender hebben & in 2021 nog meer combinaties uitproberen.
  Taste Life
  Warme groeten,
  Sofie & de kids

  #staysafe

 28. Oh mijn blender is net stuk dus kan deze zeker gebruiken 🙂
  Zou een mooi kerstcadeau zijn want kan niet meer zonder mijn blender: soep, Hummus, smoothie, pesto, bananenijs, bramenijs…een allrounder dus.
  Cross the fingers xxxx

 29. Mijn dochter zit op kot en aangezien ze nu in de weekends niet over huis komt, kan ik haar ook niet in de watten leggen met allerhande gezonde tussendoortjes. Wanneer ik haar deze blender kan bezorgen, zal ze hier zeker super blij mee zijn. Ik weet zo al wat ze als eerste gaat maken: gezonde milkshake ????

 30. Ik kende jou nog helemaal niet, Maar wat leuk dit! Ik ben je gaan volgen op Instagram en hier nu ook. Heerlijk leesvoer in deze gekke corona tijd.

  Ik doe graag mee met deze gave winactie.. niet voor mezelf, maar voor mijn broer. Hij wordt de 28e, 35 jaar. En heeft net een huis gekocht. Nou, mocht ik dit winnen -fingerscrossed- dan is dit toch hét verjaardags/housewarming cadeau in 1?!

 31. Ik gebruik de mixer om te blenden maar die liet het al afweten. Een echte blender zou dus ideaal zijn om mijn gezonde levensstijl wat makkelijker te maken ????

 32. Zou fijn zijn deze blender te winnen! Sinds ik zwanger ben, crave ik altijd verse sapjes en smoothies. Met deze blender zou m’n ventje het makkelijker hebben ze te maken voor mij, hihi!

 33. Normaal zou ik al heel blij worden van deze blender, maar door vrij heavy kaakklachten kan ik op dit moment eigenlijk alleen zacht voedsel eten, waardoor deze blender nu helemaal goed van pas zou komen!

 34. Wauw wat een actie!! Heel graag doe ik mee. Aangezien ik geen blender heb en deze zeer welkom is om van alles lekkers mee te produceren. Van ontbijt tot diner..hmmm

 35. Ik zou echt heel graag deze blender winnen. Ik ga binnenkort alleen gaan wonen en dan kan ik ook dan Steffi’s heerlijle smoothiebowls blijven maken.

 36. Ik ga binnenkort alleen wonen en ik ben een gepassioneerde hobbykok, maar al dat deftig keukenmateriaal in je eentje aanschaffen is best prijzig! Deze blender zou alvast met veel liefde een vast plaatsje op mijn aanrecht krijgen ;).

 37. Ik zou deze graag winnen voor mijn schoonmoeder die niet zoveel heeft, alleen is, maar zich altijd kan redden, ook tijdens deze rare periode waar ze haar 3 zonen heel weinig of bijna niet kan zien. Ook staat ze altijd klaar voor hen, hoewel ze niet veel middelen heeft en heeft ze altijd alles gedaan voor hen, vroeger als kind en ook nu als volwassene. Elke zondagmiddag belt ze elke zoon op voor een praatje. Ze is zelf al 40 jaar of langer vegetarisch, is een héle grote dierenliefhebster en heel gezond, dus deze blender zou ideaal zijn.

 38. Ik zou het cadeau geven aan mijn lieve zus. Sinds maart staat ze op de intensieve zorgen covidafdeling als verpleegkundige. Het zijn al zeer zware maanden geweest dus ze verdient het om in de bloemetjes gezet te worden. Want oh jawel, very cliché, mijn zus is de beste !

 39. Hi Steffi! Ik volg je nu al even en ik heb me wel al veel afgevraagd welke blender je zou gebruiken. Ik ben nog op zoek naar een goed model, dat inderdaad ook noten en bevroren fruit aan kan. Het zou super zijn mocht ik deze winnen voor in mijn nieuw appartement samen met mijn vriend ????.

 40. Hey hey!

  Ik zou super graag deze zalige blender van DOMO winnen omdat ik sinds kort mijn voorliefde voor ontbijt-en smoothiebowls heb ontdekt. En wat heb je daarvoor nodig? Juist ja, een blender! 😀
  Ik hou ervan te experimenteren met (gezonde) alternatieven & receptjes, zowel voor het ontbijt als het avondeten. Gepureerde bloemkool, lekkere detox smoothies of protein-packed Acai bowls… It’s all on the menu.

  Tijdens deze lonely kerstdagen zou ik er mij dan ook kostelijk mee kunnen amuseren, en elke dag iets nieuws uittesten! Joepie!

  Fingers crossed :-).

 41. Ik zou heel graag kans willen maken om deze blender kado te krijgen zodat ik de heerlijk gezonde gerechten van steffie thuis hetzelfde klaar kan maken ❤️????

 42. De vrouwen hier in huis (mijn 2 dochters en ikzelf) genieten enorm van de gezonde levensstijl. Met deze blender kan ik onze gerechten nog meer uitbreiden en wie weet kan ik dan de 2 mannen in het gezin (zoon en man) ook groenten laten eten maar dan in de vorm van soep/puree/smoothie…????
  #winactie????????

 43. De blender zou goed van pas komen! Het is een leuk kerstcadeau voor mijn zus die verhuisplannen heeft. Het zou fijn zijn om haar deze te kunnen schenken.
  Op naar een gezond 2021!

 44. Mijn huidige blender mag je gerust meeste trieste robot van het jaar noemen. Hij vindt noten het lekkerst wanneer ze in grove stukken blijven en ijs fijnmalen daar begint hij zelfs niet aan. Best vervelend als je graag kookt uit zowel Steffi Vertriests boeken als Your Healthy Fix van Esther Andries. Een deftige blender zou dan ook meer dan welkom zijn, maar vanwege de prijs paste ik hier altijd voor. Deze blender winnen zou me erg gelukkig maken, eindelijk gedaan met brokken in de smoothies en healthy sauzen!

  (P.s. ik zou eigenlijk nóg gelukkiger worden van een vierde kookboek ipv een nieuwe blender hoor)

 45. Graag ????wil ik deze blender schenken???? ????aan mijn mama ❤️die enkele ingrepen moet ondergaan aan haar kaakbot ????en ze daarom lange tijd niet kan kauwen en zo kan ze toch gezonde en lekkere dingen klaarmaken zoals ????soep,????smoothies ????en groentenpuree …????✨

 46. Mijn goede voornemens voor 2021…meer heather soepkes, lekkere notenpasta’s, overheerlijke smoothies, gezonde muffins,… meer fun in the kitchen, meer love voor mijn lijf. Deze blender zou daar bij kunnen helpen. ????

 47. Halloooo,

  Heel fijn zou dit zijn!
  Vroeger had ik een blender, maar deze was nog een beetje van de oude stempel. Bvb. ijsblokjes waren een no-go.
  Als je heel lang moet wachten wordt het tijdrovend en geef je op… hij belandde dus op het containerpark waardoor smoothies (die ik vroeger zo graag vers maakte) geen optie meer zijn ‘s morgens. Ik zou echt eens moeten investeren in een goed exemplaar. Maar wie weet brengt Santa Steffi deze wel onder onze kerstboom? Het zou een mooi cadeau zijn waar de hele familie kan van genieten. Wish me good luck ***

 48. Ik kijk supergraag naar je kookprogramma en ik wil graag de gerechtjes die je maakt met een blender ook eens uitproberen. Jammer genoeg heb ik er nog geen in mijn keukentje staan. Het is superleuk en gemakkelijk om een blender in huis te hebben! Zeker als het eentje is waar ik ook noten mee kan blenden.
  Zeker voor´s morgens snel een gezonde portie te maken voor mezelf en voor mijn man die net volledig zelfstandig tuinman is geworden! Hij heeft zeker alle vitamientjes van doen!
  PS: ik kijk ook al uit naar jouw nieuwsbrief!

 49. Ik zelf heb al een blender om de geweldige recepten uit de boeken te maken.Graag win ik hem dan ook voor mijn nicht die net is gaan samenwonen om ook gezonde recepten sneller en gemakkelijker te kunnen maken.
  Ook kijk ik uit naar een nieuw boek (kleine hint) 🙂
  Audrey

 50. Ik vond je presentatie die je in Bilzen gaf zo inspirerend dat ik me meer ben gaan verdiepen in jouw boeken. Je boeken heb ik ondertussen al, maar een “Steffie”-blender ontbreekt nog…

  ????

 51. Hey Steffi,
  Ik ben nog maar 13 jaar, maar ben verslaafd aan het kijken naar al je video’s en posts op ‘Bye bye cheeseburger’.
  In deze tijden kunnen we nergens naartoe en alle tijd die ik nu heb, spendeer ik dolgraag aan het koken van jouw recepten.
  Mijn familie weet dat ik jouw kookboeken zeer graag wil hebben en ik heb dan onlangs ook jouw eerste boek gekregen. Nu kan ik niet meer stoppen met koken (bij wijze van spreken dan). Zoals je zelf al zei, gebruik je zeer veel je blender. Wij hebben thuis al een blender, maar is al een paar jaren oud en blendt niet meer zoals het moet zijn. Dus ik zou de blender heel graag winnen!
  Heel erg bedankt voor alle inspiratie en gezonde goesting die jij mij hebt gegeven!
  Groetjes,
  Jade

 52. Ik zou graag de blender winnen.
  Mijn blender is in panne gevallen.
  Er kwam rook uit en plots was het gedaan..
  Een nieuwe zou dus handig zijn! 🙂
  Ik hou van jouw boeken!
  Fijne feestdagen!
  Nathalie

 53. Wauw, die zou ik graag winnen! Ik heb net mijn eerste echte eigen huis gekocht *trots* ????. Een blender ontbreekt nog in mijn keuken en zou heel erg welkom zijn! Dus ik doe graag mee met de winactie. (Natuurlijk aangemeld op de nieuwsbrief.)

 54. Hello Steffi,

  Ik zou hem graag winnen om mijn mama ermee te verwennen! Ze is een harde werker en verdient dit echt! Daarnaast had ik ook graag gehad dat ze gezonder eet en hiermee een tool heeft om bv gezonde shakes te maken… dit zou echt super zijn! Vele groetjes, Elien xxx

 55. Hoi Steffi,

  Samen met mijn neefje, van 8 jaar, sta ik wekelijks op zaterdagvoormiddag in de keuken te kokerellen. Ik zie dat hij daar echt van geniet, en ik vind het belangrijk hem het plezier van koken en (gezonde) voeding mee te geven, voor nu en voor later. Omdat hij zelf ook receptjes voor smoothies opzoekt op het internet, maar onze blender het helaas (door mijn fout!) begaf, leggen we nu even de focus op recepten waarbij een blender niet onmiddellijk nodig is. Het winnen van de blender zou dus een cadeau voor ons beiden zijn, en voor de vrienden en familie die, hopelijk ergens in 2021, kunnen komen genieten van onze kookkunsten.

  We wensen jou, je familie en vrienden een hele fijne kerstperiode toe!

  Groetjes! 🙂

 56. Ik ben druk in de weer in mijn nieuw appartementje, en met spullen uit laden ontdekte ik dat mijn ex vriend is gaan lopen met mijn blender.. dus ja dit zou wel heel welkom zijn hihi 😀

 57. Goeiemorgen Steffi. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig inspiratie gehaald uit de recepten en je andere tips voor een gezondere levensstijl. Bedankt hiervoor! Een blender als deze kan alleen maar bijdrage om dit verder te zetten en nog te verbeteren. Een gezonde geest in een gezond lichaam. In tijden als deze blijkt nog maar eens extra het belang van beiden.
  Ik wens je heel fijne, gezellige feestdagen. Maak er ondanks alles een mooie periode van. Hou vol, alles komt goed ????????????????

 58. Ik zou heel graag deze blender winnen omdat ik enorm hou van gladde, creme achtige structuren, maar dat niet wil doen door bv room te gebruiken

  Dus, nu mix ik en zeef ik en dat is een gedoe

  Ik heb een receptje waar ik al jaren naar uitkijk om te maken en is nog nooit gelukt : (banana) Nicecream

 59. Hi, Na het begeven van vorige aan nieuwe toe. En mocht het dan nog via Steffie komen dqn is het een dubbele Kerst voor mij. Alles wat ik maak zal met extra lekkere smaak grmaakt worden en smaken. Dank u. Prettige kerst. ♥️????

 60. In zou de blender graag winnen om alvast te kunnen experimenteren om after-Corona weer veel etentjes voor vrienden te kunnen organiseren!

 61. Hoi Steffie jaaaaaaaa wij doen graag mee met je winactie!

  Je hebt me helemaal geinspireerd toen ik oktober 2017 bij 1 van je lezingen was bij Vesta in Diest 🙂 Dat was de 1e stap naar bewuster eten! Toen ik tijdens t netflixen de documentaire Gamechangers keek is ons eetpatroon helemaal veranderd , en dit probeer ik ook mee te geven aan onze 3 kids van 9 ,7 en 3 jaar.. Maar dat is de grootste uitdaging.. ik wil nog meer kids friendly receptjes gaan uitproberen met die goede blender want hoe smoother hoe meer ze t gaan lusten denk ik!! 🙂

 62. Ik hou van fluweelzachte, gladde texturen voor puree, soep

  Nu behelp ik mij met mixen en zeven, maar dat is zo omslachtig en zorgt alleen maar voor stress
  Met deze blender zou ik misschien een beetje keukenrust vinden en meer kunnen genieten vzn mijn eten

  Ik weet alvast wat ik als eerste zou uit proberen : een (banana) icecream, ik ben daar al jaren op begoest, maar is me nog nooit gelukt te maken

 63. Zou de blender graag winnen omdat ik op mijn voeding moet letten. De suikerwaarden waren bij controle te hoog en ik moet nu een dieet volgen. Als eerste stap heb ik je boeken aangekocht en ik zou graag de lekkere smoothies maken die erin staan. Verder heb ik een studentje die nu in de blok zit en ik zou met die blender ook heerlijke desserts of tussendoortjes maken voor haar. Zodat ze ook een beetje brainfood heeft. Je boeken geven me alvast veel interessante tips en tricks.

 64. Ik ben bijna op mijn pensioen. Ik heb beloofd aan mijn vrouwtje dat ik dan zal leren koken. Zij doet al 35 jaar voor mij de was en de plas, en ik zou haar dan héél wat taken uit handen kunnen nemen. Om niet te moeilijk te beginnen zou ik graag die mooie blender winnen. Dan kan ik lekkere drankjes voor mijn liefste schat maken.

 65. Zou graag de blender winnen, aangezien we die gebruikten van de babycook van onze dochter (die het nu begeven heeft).
  Mijn vriendin zou blij zijn, maar nog blijer moest deze via jou afgeleverd worden (big fan).
  grtjes!

 66. Dag Steffie, ik zou heel graag de blender winnen zodat ik het toestel kan leren kennen en er mee kan leren werken maar bovenal omdat ik niet genoeg aan mezelf denk en voor mezelf zorg maw niet genoeg gezonde voeding eet en dat de blender écht een toestel is waarmee ik daar verandering in kan brengen. Een goede dag verder, groetjes, Stef Demaerschalk

 67. Ik zou graag de blender winnen voor mijn vriend Ignace. Hij is goed bezig met gezond te eten en koken, maar een blender ontbreekt nog in zijn keuken.

 68. Oh wauwww!!! Deze fantastische blender zouden we hier wel kunnen gebruiken, de onze ging vorige week stuk…
  Duimen in de lucht alvast voor dit prachtexemplaar! ????????????❤️????

 69. Dag Steffi,
  Dankzij jou blogs, filmpjes, tips,… voel ik mij zoveel beter. Ik ben gestopt met mijn overmatig gebruik van suikerhoudende dranken en alcohol. Probeer veel meer biologische en vegetarisch te eten. Ook de 10min work-outs zijn zo heerlijk. Zo ben ik ook volledige fan van jou bloemkoolsaus! Momenteel doe ik dit altijd met een handmixer, ooh wat een klus. Met de Domo blender zou dit zoveel gemakkelijker gaan, alles erin en klaar. Ook het maken van mijn notenkoekjes zou veel gemakkelijker gaan dan het hakken met een mes. Ik kijk er al naar uit om nieuwe recepten te testen, vooral diegene die ik mij nu ontzie van te maken wegens het gebrek aan goed keukenmateriaal. Ook wil ik al jaren mijn boyfriend overtuigen van jou super recepten, misschien lukt dit eindelijk met de Domo blender. Ik kijk er zo hard naar uit om er mee aan de slag te gaan.
  Ik wil dus graag de Domo blender winnen omdat ik zo minder zou moeten prutsen in de keuken.

  Delfien

 70. Wauwie Steffi! Instant crush! Die domo-blender zou perfect op mijn keukenblok passen. Ik volg je ondertussen al een behoorlijke tijd en ben helemaal verkocht aan de manier waarop jij je switch maakte van hamburgers als ontbijt naar een Healthy life style…

  Deze domo-blender zou ons nog meer helpen om van die geweldige recepten te maken uit je 3 kookboeken die in onze keuken (vooral de gouden) letterlijk staan te blinken en uit de tv- of online kookprogramma’s zoals “Steffi’s Healthy Pleasures”, “De Gezonde goesting” en “in de mix”….

  Ik zou dan nog meer kunnen gaan experimenteren en nog gezonder kunnen koken! Daar ik geen facebook-fan (meer) ben post ik hier graag mijn reactie.

  Ik vind het heerlijk om die blogs van jou te lezen op je (vernieuwde) site en nog heerlijker dat er de laatste tijd frequenter nieuwe posts verschijnen. Samen met mijn gezin halen we hier fijne tips uit en doen we er ook echt iets mee. Zoals het “ont-spullen” en “waarom water drinken zo gezond is” (ook ik drink al jaren niks meer van alcoholische dranken). Kortom wij zijn met z’n allen fan!

  Wat ik je ven wil meegeven, blijf vooral wie je bent, blijf doen wat je doet want je doet het goed!

  Liefs

 71. Hey!!
  Zo leuk dat je een kerstwinactie doet! En wat een mooie blender!
  Ik drink bijna dagelijks een gezonde smoothie en ik gebruik daarvoor natuurlijk een blender. Alleen, mijn blender is al een paar jaar oud en hij begint minder goed te werken. Ik heb het op mijn kerstlijstje staan, maar als ik het kan winnen, daar sta ik natuurlijk helemaal voor open!!
  Hopelijk maak ik een kansje!! 🙂
  Groetjes!!

 72. Mijn buren verdienen de blender. Ze hebben het financieel moeilijk en doen hun uiterste best voor hun dochtertje, een zelfgemaakte lekkere smoothie zal ze zeker lusten. 🙂 Fijne feestdagen x

 73. Mijn mama zou heel blij zijn met deze blender, onze vorige is een tijdje geleden stuk gegaan, en we hebben nog geen nieuwe gevonden. Zo kunnen we opnieuw samen lekkere smoothies maken!

 74. Wil ik wel winnen omdat ik geen blender heb, zou ik een hebben dan zou ik hem zeker gebruiken om u recepten uit te proberen. ????samen met mijn dochter. ????

 75. Heyy Steffi,
  Ik had Heeel graag de blender gewonnen.. (zoals iedereen hier natuurlijk????)
  1. Omdat ze mijne het pas heeft begeven & ik pas een prachtige dochter heb die houd van groentenpapjes, fruitpapjes & sapjes zonder stukjes????
  2. Omdat ik een onthaalmoeder ben van 14 prachtige bengeltjes en die van op het werk het ook stilletjes begint te begeven????
  3. Omdat ik ooooohh zo veel van uw recepten hou en ik uw boek & blog zo inspirerend vind.
  Alvast bedankt voor alles????

 76. Zou de blender heel graag willen voor mezelf ☺️ Ik wacht op een telefoontje van het ziekenhuis voor een zware ingreep in mijn buik. Ik kan zo goed als geen vaste voeding meer verteren. Dus de blender zou zeker welkom zijn om zo toch aan de nodige vitamines en mineralen te geraken ????????????

 77. Om dagelijks op een snelle en gezonde manier onze vitamientjes en mineralen binnen te krijgen en zo onze gezondheid te boosten… wij hebben daar veel zin in 🙂 xxx

 78. ????????????Wij zouden deze graag winnen om terug wat meer smoothies te maken en voorbereidingen om te bakken. Zo eet iedereen hier , jong en oud, toch een beetje gezonder. Onze oude blender heeft het begeven en ik behelp me nu met mixer, maar de inhoud van de pot is niet groot genoeg ???? De laatste maanden had ik niet zoveel zin/tijd of energie om nieuwe dingen uit te proberen, maar ik heb jouw boeken nu terug bovengehaald en ben “de beste jij” alvast opnieuw aan het lezen om er snel weer gemotiveerd in te vliegen.

 79. Aangezien ik sinds kort, als man en door omstandigheden, de meeste kookaktiviteiten in onze keuken op mij heb genomen, kan ik alle hulp best gebruiken. En net nu dat onze huidige blender sinds enige tijd de geest heeft gegeven, komt dit goed van pas. De uitdaging is dan jouw recepten proberen te evenaren. Ik kijk er alvast enorm naar uit…

 80. ????De waarheid is dat ik afgelopen zomer gek werd met smoothies, en het verkeerd deed met een groot stuk ijs, ik heb geen blender meer, en ik hoor dat deze blender gewoon perfect is voor alles wat ik zou kunnen mixen????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks