WIN: een Greenpan (afgelopen)

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Wie oog voor detail heeft, heeft misschien al wel eens gemerkt dat ik een grote fan ben van Greenpan. In mijn keuken vind je quasi niets anders meer en ik ben er zo verkocht aan dat ik ook in ‘De Gezonde Goesting’ en de reeks ‘Alle Dagen Sla’ eigenlijk alleen maar met m’n Greenpannen werk.

Ten eerste zijn het oerdegelijke pannen die lang meegaan. Maar nog veel belangrijker voor mij is dat ze veilig zijn. Ik vind het bijzonder frappant dat er niet meer gesproken wordt over de chemicaliën die al jaren via ons kookgerei in ons eten lekken. Uiteraard gaat dat over bijzonder kleine hoeveelheden maar voor mij – als het kan – toch liever gewoon geen toxische stoffen in mijn eten.

Greenpan was één van de eerste die op zoek ging naar een veilig én comfortabel alternatief. Ik ben dan ook fan van het eerste uur. En ik wil ook heel graag jou overtuigen om de Greenpan een kans te geven! Meer nog, ik geef er eentje weg!

veilige-kookpannen

De Green pan die ik mag weggeven is er eentje van de Cambridge Rocks collectie. Deze heeft een extra stevige antikleeflaag, je kan hem ook op inductie gebruiken, het handvat wordt niet heet en hij is lekker groot voor veeeeeel lekkere dingen in te maken! De anti-aanbaklaag is keramisch en dus vrij van toxische stoffen zoals PTFE of PFOA.

Wat je moet doen is super simpel – as always:

Schrijf hieronder in de comments even waarom jij graag een Greenpan zou winnen en wat jij belangrijk vindt aan je potten en pannen? DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN, BINNENKORT MEER GIVE-AWAYS! 🙂

Oh ja.. En sharing is caring! 😉

Wie trouwens zin heeft in eitjes na het lezen van deze post, het recept voor dit overheerlijk ontbijtje met zoete aardappel en avocado vind je hier.

92 REACTIES

 1. Ik wil deze heeel heeel graag winnen omdat ik de lekker gerechtjes wil maken van op de site van Bey Bey cheeseburger! Geen kleefboel en weinig olie gebruik om iets heel goe te bakken! Dus voor de volle 100%, JA GRAAG!!!

 2. Lijkt me heel handig om te hebben! Ik zit in mijn derde jaar voedings- en dieetkunde en dit lijkt me ideaal omdat de pan geschikt is om voedingsmiddelen te bereiden met weinig vetstoffen. Ook is ze geschikt voor inductie, waar steeds meer mensen naar op over schakelen. GreenPan herbruikt ook allerlei materialen om nieuwe pannen te maken. Deze ecologische ingesteldheid is ook belangrijk om mee te geven aan mijn cliënten later.

  Ik zou dus heel graag zo’n pan winnen! (:

 3. Bij het verzamelen van een uitzet komt een pan altijd van pas! Mijn ouders koken ook met Greenpan en ik vind ze super. Ze zijn kwalitatief zeer goed en ze zien er ook nog leuk uit!

 4. Whaaat?! Een anti-kleeflaag en vrij van toxische stoffen? Musthave in mijn keuken! Ik hou enorm van koken en experimenteren met gezonde voeding. Ook bye bye cheeseburger en De gezonde Goesting zijn een grote inspiratiebron voor me. Ik zou deze dus heel erg graag winnen!!! ??

 5. Ik heb nieuwe pannen nodig dus zo een “gezonde”pan is zeker meer dan welkom om meteen ook nog gezonder te gaan eten en de kinderen te sparen van toxische stoffen?

 6. Oh omdat ik enorm blij word van leuke pannen en potten! Ze geven net dat tikkeltje meer als ik gezond kook ! En happiness in life reflects in healthy food!! ???

 7. Wat er allemaal in onze voeding zit de dag van vandaag, houdt me erg bezig. Ik probeer die lijn ook door te trekken naar de producten die ik op mijn lichaam smeer en de gebruiksvoorwerpen, die ik in huis haal. Ik ben al enkele jaren de trotse eigenares van twee Green pannen, maar eentje is wel stilaan aan vervanging toe. En bovendien vind ik hem zo mooi in het wit! Die heb ik nog niet.

 8. Ik hou van koken en daar horen goede potten en pannen bij en aangezien ik net ben gaan samenwonen, en mijn collectie nog niet heel erg groot is, is deze zeker welkom!! 😀

 9. We krijgen al genoeg toxische stoffen binnen van de buitenwereld die we niet kunnen mijden :/

  Met dit fantastisch hulpmiddel help je al mee om je binnenwereld niet nog meer te vervuilen door gebruik te maken van afgevende toxische pannen.

  Alle beetjes helpen om ons aards huisje(lichaam) gezond te maken of houden 😉

  Dus meeeeeeeeee! Ik wil graag 1tje 🙂 🙂 🙂

 10. Eindelijk een pan waar mijn gezonde havermoutpannenkoekjes niet zullen in kleven… en nog beter, waar ik geen uur moet op schroben om ze proper te krijgen 🙂
  I like havermoutpannenkoekjes, maar ik zie er nu als een afwasberg tegen op !

 11. Ik ben een net afgestudeerde diëtiste en geef kookworkshops aan mensen met diabetes. Zou leuk zijn om dit voortaan met zo een SUPER pan te kunnen doen. Duss jaaaa wil heel graag zo een pan !

 12. Een goede pan is nooit verloren in een keuken waar gezond gekookt wordt met jou receptjes. Mijn potten hebben een dikke bodem, waardoor ik weinig water kan gebruiken en het vuur vroegtijdig kan uitzetten. Een Pottenuitzet die ik al sinds mijn 16e heb en sinds 20 jaar in gebruik en nog steeds goed hun werk doen. Heeft me een maand vakantiewerk gekost, maar ze zijn het waard ?

 13. Hey Steffi

  Omwille van gezondheidsredenen is het voor mij uiterst belangrijk om zuiver te eten!
  Geen bewaarmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkens voor mij. Ik eet zoveel mogelijk biologisch. Voor mij geen pakjes en zakjes maar pure ingrediënten! Het enige dat ik eet dat gekocht is, dat meer dan 1 ingrediënt bevat is 70% chocolade. My guilty pleazure… Love it! 😉
  Maar wat ben je aan goede en gezonde ingrediënten als je ze bereidt in potten en pannen die volop toxische stoffen af geven???
  Het zou super zijn om deze greenpan te winnen. Greenpan vat samen wat belangrijk is: antikleef (maakt het toch wat gemakkelijker) vrij van toxiciteit!! 🙂

 14. Hoi Steffi, ik wil deze pan héél graag winnen. Ik ben toe aan een nieuwe pan en ben al een tijdje met een gezondere levensstijl bezig 🙂 Ben fan van jouw keuken en kijk al uit naar nieuwe afleveringen van de gezonde goesting!!

 15. Dag Steffie,

  Deze pan zouden mijn man en ik heel graag in huis hebben!
  Meer en meer worden de nadelen van chemicaliën in onze voeding aan het licht gebracht en wij proberen dan ook zo zuiver mogelijk te eten met natuurlijke en onbewerkte producten.
  Als we dan ook nog eens de schadelijke stoffen kunnen weren dankzij deze pan zou dat fantastisch zijn!
  Wij blijven jou en je receptjes sowieso op de voet volgen want die zijn geweldig 🙂

 16. Ik krijg al enorm véél zin om superlekkere gerechtjes te maken, als ik zo’n toffe, mooie en gemakkelijke pan zie. Zeker omdat ik weet dat ze veilig is (vrij van toxicologische stoffen). Ik vind het toch belangrijk dat ik dit aan mijn kinderen kan meegeven dat we bewust moeten zijn van wat we eten en hoe we het klaar maken.

 17. Gezonder koken is iets waar ik de laatste tijd steeds meer tijd voor maak. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe antikleefpan die geen toxische stoffen bevat, deze zou dus super goed van pas komen om gezonde nieuwe receptjes uit te proberen!
  Vele groetjes, Kirsten

 18. Omdat ik graag goed en gezond kook met weinig vetten. Omdat ik graag minder vet zou gebruiken en omdat onze huidige pannen aan het verslijten zijn. En gewoon omdat ik ze graag zou winnen. En omdat het me super pannen lijken!!!

 19. Heel graag win een een mooie pan. Ik hoi van kwaliteit en nog meer van eten. Nu ik low histamine dieet moet volgen, moet ik elke maaltijd vers eten. Om dit te kunnen doen heb ik zo een geweldige pan nodig! ?

 20. Ik ben nu al een tijdje bezig met gezonde voeding. Het is eigenlijk allemaal begonnen met jouw programma op njam. Sindsdien ben ik echt gaan letten op wat ik eet. Ook heb ik nieuwe voedingsmiddelen ontdekt waarvan ik zelfs niet wist dat ze bestonden. Jouw receptjes zijn trouwens geweldig en overheerlijk! Ook ben ik – mede door jou – gedeeltelijk biologisch gaan eten. En guess what, ik voel me veel gezonder en ó zo goed in mijn vel. Ik geniet echt elke dag met volle teugen van mijn eten!

  Sinds kort studeer ik aan de universiteit. Ik zit op kot en moet dus dagdagelijks koken voor mezelf. Het spreekt dus voor zich dat zo’n Greenpan wel heel goed van pas kan komen. Zo kan ik nog een stapje zetten richting nog gezondere voeding & vooral nog meer genieten!

 21. Na het lezen van dit artikel zeer benieuwd om de greenpan uit te proberen! Ik was me niet bewust van al die chemacaliën… Dus bij deze, tijd voor verandering 😉

 22. Ik zou deze ‘gezonde pan’ echt heel graag winnen. Mijn zoontje is vorige week namelijk één jaar geworden en mag nu mee eten met ons. Ik vind het zeer belangrijk dat hij steeds gezond en gevarieerd eet. Met zo een pan kan ik dan ook nog eens op een gezonde manier ons eten klaar maken. Lijkt me super!

 23. Ik ben supergrote fan van jou! Al
  als klein kindje vecht ik tegen overgewicht, al veel methodes over de jaren geprobeerd om gewicht te verliezen. Vorig jaar ben ik jou beginnen volgen en me elke dag door jou laten inspireren. Nu zit ik exact -10 kilo op 1 jaar tijd en ik heb nog geen enkele moment het gevoel gehad dat ik “weeral” aan het diëten ben. Jij hebt me echt een levenswijze geleerd dat werkt waardoor ik me gezonder, fitter, gelukkiger en mooier voel. Deze toffe pan zou een mooie beloning zijn en een fijne motivatie want we zitten nog maar halfweg :). Een gezonde pan voor een gezonde levenswijze!

 24. Zo’n pan winnen is meer dan welkom en een echte investering! Onze pannen zijn echt aan vervanging toe en nu we net een huisje hebben gekocht is ons budget wel wat geslonken. Sinds ik deze blog en het programma op naam ontdekt heb, ben ik helemaal into healthy and happy food (en al 6kilo lichter)… meer van dat aub ?

 25. Net een nieuw inductievuur dus een nieuwe collectie potten en pannen zijn aan de orde! Ik ben zelf heel selectief in het uitkiezen van anti-aanbakgerief om de redenen die je hierboven zelf aangeeft, maar als jij zegt dat het veilig is, dan geloof ik het ;-). Laat maar komen dus!

 26. ??
  Ik ben zo geïnteresseerd geraakt in gezonde voeding en wat we allemaal voor rotzooi binnen krijgen ook als je denkt dat je gezond eet dat ik gestart ben met een opleiding tot natuurvoedingsadviseur. Ook van mijn pannen, potten, spatels en bewaarbakjes heb ik daardoor andere verwachtingen nu. Tijd om een groot deel van mijn keuken inboedel te vervangen dus. Deze winactie zou voor mij een mooie start zijn en wie weet vervang daarna al mijn pannen wel voor de greenpan!
  Ik ga vast duimen….

 27. Ben zeer blij dat er eindelijk ook aandacht wordt gegeven aan ‘gezond keukengerei’ en als we er dan ook nog jouw zalig gezonde maaltijden in kunnen klaar maken is het feest compleet ??? by the way ik verjaar volgende week dus zou het een superleuk Bday ? zijn ?

 28. Hoi hoi

  Ik ben al goed op weg om zo zero waste en natuurlijk mogelijk te leven. Naast mijn eigen schoonheidsproducten, huishoudproducten en stoffen winkelzakjes ban ik ook plastics uit de keuken. Aangezien het toch wel moeilijk is om een degelijke keramische pan te vinden, doe ik heel graag mee aan deze wedstrijd en verspreid ik graag mee het woord ? Dus joepie, hopelijk eindelijk een deftige pan! Dikke zoenen, Britt

 29. Mijn pan is meer dan versleten en dringend aan vervanging toe en daar ik grote fan ben van al jouw movements zou ik deze pan uiteraard meer dan graag willen winnen

 30. Gezond koken en gezonde levensstijl is al jaren mijn motto daar hoort natuurlijk goed keukengerief bij ? zou heel graag een greenpan van jou winnen om mijn inspiratie in gezond eten uit te breiden …?

 31. ik heb deze site een tijdje geleden leren kennen door een collega van me. Ze wist dat ik mijn levensstijl wou veranderen. Hier op de site heb ik recepten ontdekt die haalbaar, lekker en gezond zijn. Die levensstijl wil ik nu ook doorgeven aan mijn dochters (10 & 7) . Deze pan winnen is al een stap in de goede richting om op die manier ook nog eens gezonder te leven.

 32. Zou graag met kleine acties gezonder gaan koken voor mij en mijn kids. Met drie, waaronder een tweeling, is het behoorlijk druk in huis waardoor er niet altijd veel tijd is voor uitgebreid te koken. Onder het moto ‘alle beetjes helpen’ zou ik met een greenpan al heel wat verder zijn.
  Bye-bye-vet-in-de-pan!

 33. De zoektocht naar ‘gezond’ en duurzaam kookmateriaal in een gezonde keuken is hier bij ons al eventjes bezig, jammer dat het niet zo’n evidente zoektocht is. Maar zozozozooooo fijn dat jij er op je blog aandacht aan besteedt! Omdat ik daar heel blij van wordt en nog blijer zou zijn met een Greenpan, waag ik me eens aan een wedstrijd, kleine kans maar who knows 🙂

 34. Zo’n pan zou harstikke van pas komen als ik na buitenlandstage weer op kot ga, geen boter, gezond koken en geen kleefboel! Geen vervelende krassen meer door slatels etc. en natuurlijk superhandig om recepten in te maken voor mijn foodblog!

 35. Mijn leven is veranderd sinds ik meer bezig ben met gezondheid! Ik haal enorm veel inspiratie uit jou blog en tv programma! Zoals je weet neem ik niet alles klakkeloos over, maar ga zelf ook op zoek naar informatie… Hierdoor raak ik wel eens de goede weg kwijt! Gelukkig ben jij er nog om alles te verduidelijken via je blog, je programma EN via een persoonlijke mail met enorm veel uitleg! Ik ben je daar oprecht dankbaar voor! Ik probeer zoveel mogelijk te stomen en te bakken in stabiele vetten. Maar zoals jij zegt, het begint bij de kookpotten en de pannen… Ik heb al vaak in de groothandel staan staren naar deze pannen (en hun prijskaartje 😉 ) Ik hoop dan ook in de toekomst trotse eigenares te zijn van zo een pan! Als ik niet win zal mijn spaarpot er toch eens aan moeten geloven ;)! Bedankt Steffi voor al je tips en hulp!! X

 36. Ik zou het fijn vinden moest ik deze pan winnen! Ik ben zelf al lang bezig met gezonde voeding, en sport. Ik probeer ik zoveel mogelijk voor het milieu te doen en deze pan heeft alles ineens! minder vet, green! alles waar ik van hou!
  als iedereen zijn steentje bij draagt wordt het milieu misschien een beetje beter!

 37. Oh, ik heb enorm veel gezonde goesting in zo’n Greenpan! Waarom? Wel, niet enkel voor mezelf maar ook voor mijn dochter en mijn man. Vroeger ben ik groot gebracht als een echte bourgondiër. Resultaat: obesitas. Sinds mijn gastric bypass probeer ik zo gezond en voedzaam mogelijk te eten en hierbij zijn al jouw gezonde (en vooral lekkere) gerechtjes mijn grootste inspiratiebron! Omdat ik mijn dochter van jongs af aan al wil bijbrengen wat gezond eten is zou ik ook graag willen starten met veilig koken zonder toxische stoffen. Hierbij begint immers alles! Zo kan ik mijn gezin voeden met pure voeding zonder allerlei ongewenste extraatjes 😉

  Bij deze zou ik dus zeer graag meedoen aan je wedstrijd om zo’n veilige en geweldige pan te winnen. Maar het goede nieuws is dat ik het iedereen op deze pagina even hard gun als mezelf! Veel succes iedereen.

  Groetjes, Davina

 38. Mijn man is diabeet. Ik zit in de menopauze. Dus probeer ik zo gezond mogelijk te koken. Ik vind “de gezonde goesting” inspirerend om naar te kijken en het daarna zelf uit te proberen. Het zijn gerechten die je gemakkelijk zelf kan maken. Een goede gezondheid is alles. Met zo een green pan zou alles makkelijker gaan. Groetjes

 39. Omdat iedereen wel eens een extra duwtje in de rug verdient. Heel af & toe mag je jezelf dat ook toewensen.

  Lieve groetjes en groentjes,

  Stéphanie

 40. Enkele maandjes terug heb ik je leren kennen via het tv-programma «de gezonde goesting ». Sinds dien volg ik je programma, website en instagram. Ik heb sinds dien al zeer veel bijgeleerd over gezonde voeding en gezonde alternatieven. De gerechtjes vind ik top 🙂 🙂 !!

  Waarom ik graag deze pan zou willen winnen : Ik ben voorstander van bakken en braden met zo min mogelijk vetstoffen en dit is perfect mogelijk in deze pannen. Ook het feit dat Greenpan een duurzaam product is vind ik belangrijk, zo hoop ik ook een steentje bij te dragen tegen de vervuiling en vernietiging van het milieu.

  Wat ik belangrijk vind aan mijn potten en pannen : levensduur, eenvoudig te reinigen, gezond mijn gerechten kunnen maken 😉

 41. Super prijs sech !
  Leuk om allerlei bye bye cheesburger gerechtjes te maken, nieuwe pan zou zeker van pas komen want ben aan nieuwe toe, maar op de koop toe zo een gezonde waarbij je eigenlijk maar een min aan vet nodig hebt. Bovendien ziet ze er gewoon heel goed uit zeg nu zelf, heel tendens trouwens 😉
  Super !!

  Go go go steffie met je super receptjes ! Top …

 42. Hoi Steffi,

  Door gezondheidsklachten en de hoge kosten die daarmee samen gaan heb ik nog steeds geen veilige Greenpan kunnen kopen. Een Greenpan staat dus al heel lang op mijn verlanglijstje… vandaar dat het heel fijn zou zijn om een Greenpan te winnen!

  Groetjes,
  K

 43. Hallo,

  Ik ben nog maar recent fan van jou geworden. Eerlijk moet ik zeggen dat ik niets weet van pannen en de materialen en dergelijke, maar altijd klaar om bij te leren !! Daarom win ik graag deze pan!
  En verder, leuke site, leuke recepten, bedankt voor de gezonde dosis inspiratie!

  Groeten,

  Inez Lathouwers

 44. Beste Steffi,

  ik wil deze pan heel graag winnen aangezien ik mijn huidige kleefpannen wil vervangen vanwege de schadelijke stoffen. Ik ben momenteel 37 jaar oud en ben in april geconfronteerd met borstkanker. De eerste schok is waarom ik, ik ben nog zo jong. Ik ben mij sinds die tijd enorm aan het verdiepen in wat voor een effect onze voeding en alles stoffen om ons heen op onze gezondheid hebben. Ik ben geschrokken van alle giftige stoffen rondom ons.
  Sinds die tijd ben ik ook heel erg bezig met mijn voeding, gezonde biologische voeding. En daar hoort natuurlijk ook een pan bij die geen chemische stoffen afgeeft. Ik vind het ook erg belangrijk dat de mensen weten wat voor een troep ze eten en waar we iedere dag aan worden bloot gesteld.
  Ik vind u receptjes keigoed en ook kei gemakkelijk om te maken. We moeten terug naar de basis en terug opnieuw leren goed voor ons lichaam te zorgen. Ik ben in ieder geval wakker geschud. Vandaar dat ik het heel fijn zou vinden om een greenpan te winnen.

  Groetjes
  Rebecca

 45. Als het even kan, voor mij die Greenpan!
  Ik laat het even weten
  Zodat mijn verjaardag niet wordt vergeten
  Koken, een passie voor gezond
  Lekker smullen het jaar rond
  Steffie zorgt voor recepten
  Van heel lekkere gerechten?

 46. Gezonder eten is een levenstijl op zich, geen chemecalien, minder olie, passen daar perfect bij. Net zoals deze Greenpan pannen. Daarom ja graag!!

 47. Ik zou graag een green pan winnen omdat ik al een kleine greenpan heb en er hééél tevreden over ben. ik gebruik ze voor mezelf, maar met een man 4 kinderen zou ik best wel een groter formaat kunnen gebruiken om voor heel het gezin een gezonde pan te hebben! Verder gebruik ik zo weinig mogeijk vetten omdat ik galstenen heb en daarvoor is een greenpan met z’n anti-aanbaklaag natuurlijk dé ideale pan! Het zou leuk zijn er één te winnen … x

 48. Ik zou graag deze pan winnen omdat ik, nu ik niet meer thuis woon, een greenpan mis in mijn leven. En mijn mama is zo verknocht aan de haar greenpannen dat ik ze niet stiekem heb kunnen mee verhuizen ;). En mijn vriend snapt niet waarom ik zo graag een greenpan wil ipv een gewone pan. Dus als ik dit exemplaar win kan ik hem overtuigen van mijn standpunt :).

 49. Ik hoor op het werk niets dan goede kritieken op deze Greenpan. Momenteel zijn de pannen nog niet aan vervanging toe maar voor de volgende overweeg ik wel om Greenpan aan te kopen. Wanneer ik deze pan zou winnen, kan dit mijn overtuiging alleen maar versterken en de andere pannen vlugger naar een kringloopcenter brengen dan rechtstreeks naar het containerpark.

 50. Zou graag eens een degelijke pan hebben ,heb altijd Tefal pannen in huis maar ofwel breekt de steel eraf,ofwel na een paar keer gebruik plakt al u voedingswaren aan de pan.
  Dit is frustrerend.
  Groetjes

  Tim
  xxx

 51. Als 40 jarige mama van 2 tieners is gezond koken op zich al een uitdaging. Dus een greenpan kan zeker helpen om vetstoffen te beperken. Sukkel zelf al heel mijn leven met mijn gewicht. Ik wil mijn kinderen laten proeven en genieten van voeding. Zonder zich schuldig te voelen. Dus greenpan je bent zeer welkom .

 52. Mijn moeder zaliger kookte altijd met keramiek-pannen. Ze waren héél duurzaam en gemakkelijk te reinigen want er bleef nooit iets in kleven! Ondanks dacht ik nog van eens op zoek te gaan naar zo’n pan en dank zij jou Steffie kan ik die misschien winnen! Koken met zo’n pan zou mij direkt terug voeren naar de goede oude tijd met mijn moeder!
  Bedankt dat je je inzet om mensen gezonder te maken!

 53. binnenkort een nieuwe keuken na 40 jaar! en we zouden dus ook graag starten met nieuwe potten en pannen! dit lijkt me een fijne actie hiervoor! en de pannen die ze nu maken kun je niet meer vergelijken met die van vroeger! Greenpan is een degelijk merk met aandacht voor milieu en gezondheid! dus ja zoals elke 60+ is het aangeraden om vetten te verminderen en deze pan kan bakken zonder veel vet! en zo mooi design ook! en geen steel meer die warm wordt! kortom een droomprijs voor elke keuken

 54. Mijn grootste hobby is koken, dus een goeie greenpan zou hier mega welkom zijn. Zo kan ik lekkere dingen maken met veel minder vetstof dan in een gewone pan

 55. Eens je een greenpan hebt ontmoet wil je zeker geen andere meer ,
  ik heb er een kleintje ooit gekocht voor pannekoeken in te bakken MAAR ze word meer en meer gebruikt voor allerhande andere dingen en ik wil zeker nog ééntje en dan één maatje groter dan kan m’n dag zeker niet meer stuk xxxxx

 56. Ik bak liefst in een pan met een anti-aanbaklaag maar die laag (uit teflon) uit de traditionele pannen, ondanks het gebruik van houten spatels, komt gewoon los. Ik zou die Green pan graag winnen want ik zou liefst in een duurzamere pan koken en deze is dat vast en zeker. Deze heeft ook een anti-aanbaklaag, niet van teflon, maar van thermolon en is hittebestendiger.

 57. Kansje voor de Greenpan om lekker en gezond te koken, belangrijk vind ik dat een pan na een tijd gebruik nog steeds een goed resultaat geeft

 58. Ik had er eentje en ik heb er zo over gestoefd dat mijn dochter ze ingepikt heeft voor op haar kot. Moeder wil dus graag een nieuwe Greenpan…

 59. Ik gebruik zelf ook al een greenpan en na 3 jaar bijna dagelijks gebruik is er nog geen snippertje van de keramische antikleeflaag weg. Topspul! Ik wil heel graag nog een grotere pan om vegetarische eenpansgerechten te maken. En hoe meer er in 1 pan kan hoe minder stuks je moet afwassen 🙂

 60. Ik wil deze graag winnen, om aan mijn vrouwtje cadeau te doen. Ze wil al langer een greenpan, en als ik deze win, kan ik em onder de kerstboom leggen!

 61. Ik ben fan van greenpan maar deze is wel de betere daar het handvat niet heet word is dat voor mij al heel belangrijk en dat ze voor inductie kan gebruikt worden ook van groot belang ik droom al lang van een Cambridge Rocks collectie pan maar de prijs lijkt me vrij duur mocht ik deze winnen komt mijn droom uit.

 62. Ik waag graag mijn kans ,want ik ken ze wel van naam ,die geweldige Greenpan. Maar zelf heb ik er nog geen in mijn bezit ,Zou ze graag willen proberen ,want hou van gezond eten en veilig koken en braden

 63. Ik vind het belangrijk dat wanneer je kookt de potten en pannen niet aanbakken en dat je niet teveel vetstof moet gebruiken.
  Een Greenpan zou ik graag winnen omdat ze voldoen aan mijn eisen en op een gezonde manier je voedsel kan bereid worden 🙂

 64. Een Greenpan is ideaal om te koken zonder teveel boter of olie en is zo gezonder.
  Potten en pannen moeten een goede vorm hebben zodat de warmte optimaal gebruikt wordt en niet verloren gaat.

 65. Ik vind het belangrijk dat mijn potten en pannen duurzaam zijn, op inductie kunnen werken en geen giftige stoffen afgeven (ook na langdurig gebruik), niet kleven en vooral mij helpen de allerlekkerste én gezondste gerechtjes op tafel te brengen.

 66. Als diëtiste staat gezonde voeding centraal in mijn leven. Sinds die studie is ook mijn liefde voor koken begonnen. Daarbij kook ik vaak met groenten uit onze eigen tuin. Groenten die gekweekt worden zonder te behandelen met toxische producten vragen er toch voor om klaargemaakt te worden in een pan die geen toxische stoffen bevat? 🙂

 67. Hey Steffi,

  Sinds we een nieuwe keuken hebben, kocht ik nog steeds geen antikleefpan die ook op inductievuur mag. Ik wie er graag van Greenway omdat ze mooi en duurzaam zijn. Daar betaal je natuurlijk voor en daarom zou ik ze graag willen winnen.

  Goed bezig trouwens!
  Je maakt heerlijke recepten en hoop dat je nog veel afleveringen mag maken op Njam.
  Ik ben enorm fan van de rijstvelrolletjes met avocado.

  Charlotte

 68. he Steffie ik ben eens een kijkje gaan nemen op de website van greenpan, als ik lees waar ze voor staan vind ik dat alleen al een meerwaarde om zulke pannen aan te schaffen, het is enorm belangrijk dat producenten begaan zijn met het milieu en meedenken hoe ze dit de nodige vereisten in hun producten kunnen toepassen en zo te zien doet Green Pan dit zeker, belangrijk is ook als je iets bakt (en dan vooral bij vlees) dat je geen waterig stukje vlees hebt en ook dit garandeert Green Pan, ik kook ontzettend graag, sta ettelijke uren in de keuken om mijn lieve gezinsleden lekkere en gezonde …dus ook goed gebakken ‘marchandise’ voor te schotelen, daarom een Green Pan is in mijn keuken meer dan welkom.

 69. Hé die kende ik nog niet. Natuurlijk wil ook graag zo’n pan in huis nu. Want eerlijk onze gezondheid is toch het aller belangrijkste wat er is. Daarom als ik dan gezond kook liever geen toxische stoffen erbij.

 70. een goede pan is altijd welkom …
  wat definieert een goede pan – je moet er zonder problemen zowel een paardenoog , een biefstuk els een roerei in kunnen klaarmaken

 71. Als gezonde hobby kok wil ik graag wekelijks vis op het menu, het probleem is dat die vis nogal eens durft blijven kleven aan de pan (om maar niet te zeggen elke keer). Ik heb al vanalles geprobeerd om het kleven te voorkomen maar niets lijkt te helpen. Een greenpan zou wel eens de oplossing kunnen zijn om terug te kunnen genieten van heerlijke gezonde visrecepten.
  Elke

 72. Onze kinderen zijn heel erg bezig met gezonde eetgewoonten.
  Nu ik voor het eerst oma geworden ben en er ook een tweede baby op komst is let ik nog meer op en volg ik hun trend.
  We hebben onze eetgewoonten drastisch omgegooid. Ik ben bij jouw uitgekomen omdat ik veel tijd steek in het zoeken naar nieuwe recepten.
  Gisteren heb ik de pompoen lasagne gemaakt. Hij viel erg in de smaak.
  Bij al dat gezond koken hoort natuurlijk ook goed en veilig kookgerei.
  De ouders zullen met een gerust hart hun kindjes kunnen toevertrouwen aan hun oma als ze weten dat de voeding voor de kindjes gezond is en bovendien ook nog klaargemaakt is in een Green pan.

 73. Veiligheid, verantwoord kunnen koken is zeer belangrijk, en dit samen gecombineerd om op een ‘gezonde’ manier te kunnen koken, dan moet ik niet 1 seconde nadenken! Voor mij is de Greenpan het neusje van de zalm in de keuken. Van vis, gevogelte, vlees enz maar ook een simpel eiergerechtje of groenten, echt alles kan je in 1 pan klaar maken en met antiaankleeflaag> niet twijfelen > 1 pan voor alle wegen in de keuken, AMASING COOKING!!

 74. de greenpan is de ideale pan. handig in gebruik tijdens en na het koken want de pan is zeer eenvoudig schoon te maken. gezond en lekker koken, wat wil een mens nog meer ?.

 75. Ik maak graag kans op die Greenpan, net om de redenen die je zelf aanhaalt. Ik zoek al een hele tijd naar “gezonde pannen”, maar nog niet gevonden. Voor mezelf en mijn 3 kinderen wil ik gezond koken en dat begint voor mij dus ook bij de pannen en potten. Dus ik duim voor mezelf! 😉

 76. Bij gezonde voeding hoort een degelijke goede en gezonde pan of pot. Wie verkeerd bakt kan een gezond stukje vis of vlees of die heerlijk smakende groente totiets ongezonds omtoveren. Ik heb dus graag iets van degelijke kwaliteit in huis zoals de producten waar ik thuis mee werk. Degelijk materiaal is zeker welkom ten huize Sara

 77. Ik vind het belangrijk om gezond en lekker te koken. Ik zou dan ook heel graag in een gezonde pan willen koken. Dat lijkt me ideaal. Mij heb je om voor de greenpan.

 78. Klinkt alvast geweldig!
  Gezond kunnen koken en dan nog eens zonder dat er chemische stoffen vrij komen. Ideaal om men 2 kleine kindjes vanaf het prille begin de best mogelijke start te geven voor een gezonde levensstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks