Maaltijdplanning DETOX 15

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Donderdag deed ik bij Flair een Facebook live over ‘fit na de feesten’ en daarin ging het uiteraard ook over DETOX 15. Ik benadrukte daar nogmaals hoe belangrijk het is goed voorbereid te zijn. Ook op mail heb ik heel wat vragen gekregen om maaltijdplannen voor te schotelen. En dus zal ik in deze post er een aantal verzamelen.

Let’s all work together shall we? Doe je zelf mee aan DETOX 15 en heb je een idee of recept dat je zelf heel vaak maakt of heel goed werken vindt? Aarzel niet om het onderaan in de comments te zetten. Sharing is caring!

Voorbeeld 1: maaltijdplanning
Maaltijdplan 1 DETOX 15

Een heel deel van deze recepten vind je in het artikel RECEPTEN EN INSPIRATIE voor DETOX15. Houd er rekening mee dat sommige recepten licht aangepast dienen te worden, bv wanneer er in de saus ahorn ofzo gebruikt wordt.

Het vegan roereitje staat sinds deze week online! En ik bezorg je nog die makreel salade – maak ik vandaag nog even.

MORE SOON.

Sta me toe nog even mijn HAPPY FOOD NOTEBOOK in de kijker te zetten. Dé tool om je maaltijden goed in te plannen. Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel.

Happy Food notebook sb

10 REACTIES

 1. He Steffi ik ga starten op 26/1 na de nieuwjaarsreceptie van het werk.

  Ik heb vooral schrik voor het ontbijt en welke thee mag je juistdrinken?

  • Hey Didi,

   Heel verstandig trouwens om na die nieuwjaarsreceptie te starten. Kan je ondertussen al wat mentaal voorbereiden! 🙂
   Ik merk dat er veel mensen bezorgd zijn om het ontbijt. Ik probeer snel nog wat inspiratie te geven daarvoor. Coming soon!

   Succes!
   xoxo
   Steffi

 2. Hoihoi
  Ik wil deze uitdaging ook wel aan gaan. Lunch en avondmaal zullen zeker lukken maar bij het ontbijt mis ik tips en voorstellen. Ben ook totaal geen ochtendmens, dus moet nogal snel gaan of avond voordien te maken zijn. Ik ben 200% zeker dat ik mijn koffietje ongelofelijk zal missen, maar let’s try.

  • Hoi Siska,

   Ja die koffie wordt ongetwijfeld een uitdaging. Maar dan kan je meteen aftoetsen hoe afhankelijk je er van bent, wie weet gaat het ook wel over na 15 dagen? Altijd spannend detoxen! 🙂
   Ik probeer nog een post te schrijven voor ontbijt-inspiratie! 😉

   xoxo
   Steffi

 3. Heb hier een receptje met groenten in smoothie met amandelmelk. Mag ik deze ,amandelen en water mixen ,gebruiken of moet ik deze volledig weglaten. Ontbijt niet zo simpel voor variatie ??

 4. Ha Steffi!
  Mn zusje en ik gaan maandag starten. We hebben veel inspiratie opgedaan uit je twee boeken. We zijn alleen vegetarisch, mag tofu of tempé in de detox?
  Liefs, Floor

  • Hoi Floor,

   Alright!! Succes allebei!!
   Tofu en tempé mogen helaas niet tijdens de DETOX15, omdat het een bewerkte vorm is van soja.. Buiten de DETOX15 helemaal goed uiteraard he.

   Niet vergeten heel langzaam weer op te bouwen erna he! 🙂

   xoxo
   Steffi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks