WIN: 2 Greenpans voor de perfect flip!

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Alright!!! Weeral giveaway time! Het is mijn verjaardagsmaand en dus reden de meer om veel te delen!

Wie regelmatig Bye Bye Cheeseburger checkt, die weet ondertussen dat ik een grote Greenpan-liefhebber ben. Al heel snel toen ik gezonder begon te leven hoorde ik van chemicaliën die in je eten kunnen lekken door je apparatuur of pannen. Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar veilige alternatieven en die biedt Greenpan. Ze hebben bovendien een perfecte anti-kleef laag waardoor ik niet sta te sukkelen met havermoutpannenkoeken – die uit m’n boek bijvoorbeeld – of een spiegeleitje. Zeker die laatste bezorgen mij wel eens stress, want tijdens opnames of demo’s wil ik 100% zeker zijn dat mijn eitjes niet mislukken door aan de pan te kleven. Kei menselijk, maar bon, op zo’n momenten liever niet, haha.

Ondertussen heb ik verschillende pannen van Greenpan. Koekenpannen, wokpannen, steelpannetjes, you name it! Mijn laatste aanwinst was de koekenpan waar je super makkelijk perfecte flips mee maakt, door rand van de pan en de goeie antikleef uiteraard. Ideaal voor als je net als ik een open keuken hebt, impress your guests, haha!

En zoals ik al aankondigde mag ik een setje van twee mooie Greenpans weggeven. Wat je ervoor moet doen is super easy. Gewoon even 3 mensen taggen in de Facebookpost op de Facebook pagina van Bye Bye Cheeseburger! Binnen een weekje selecteer ik random iemand die het pannensetje wint.

Succes!!

1 REACTIE

  1. Ik zou heel graag deze pannen winnen omdat men pannen versleten zijn en een goede pan wel wat kost. En met een goede pan ben je meer geneigd om gezonde dn lekkere dingen te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks