Giveaway: Een gezonde start voor 2015

Leestips

Steffi Vertriest
Steffi Vertriesthttps://byebyecheeseburger.be/
Thirtysomething girl uit het Antwerpse, wonende in Ibiza met een immer drukke agenda. Lichtjes ijdel en met een grote passie voor gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft! Ook nog wereldburger, twijfelaar, soulsearcher, theesnob, yogi en zangeres..

Ik ben beyond excited over deze giveaway! Ik heb er een hele week naar uitgekeken en nu mag ik hem eindelijk de wereld in sturen. Ik heb twee super-health-mandjes in de aanbieding die je voor jezelf kan houden of aan vrienden of familie cadeau kan doen. En iedereen heeft er wat aan, want een gezond leven kunnen we allemaal gebruiken, toch?

Wie niet kan wachten op deze giveaway kan de mandjes ook zelf samenstellen. Daar postte ik twee dagen geleden al over in mijn bericht over het perfecte gezonde cadeau. Ik heb er twee extra gemaakt die ik weggeef én er zit ook nog wat extra in om jezelf te verwennen en je glow te boosten.

In het mandje vind je onder andere een flesje extra vierge olijfolie, met vele gezondheidsvoordelen. Lijnzaden en chia zaden, boordevol vezels en omega 3, bovendien makkelijk te integreren in je dagelijkse voeding. Quinoa, dewelke een ideaal alternatief is voor onder andere pasta. Kokosmeel om heerlijke glutenvrije kokoscake van te maken. Het superfood raw cacao poeder, een anti-oxidanten bommetje (hello beautifull skin!). Wat geraspte kokos als decoratie. En natuurlijk heel veel super leuke potten die je voor vanalles en nog wat kan gebruiken. Alles zit samen in een leuk rieten mandje van Dille en Kamille.

Maar er is nog meer. Want ik wil je voor het nieuwe jaar nog wat extra meegeven en dat zagen health-lovers in crime Alain en Julie ook wel zitten. Ik ben dus super blij dat zij jou bij deze giveaway trakteren op een gezonde maaltijd. Dankzij Julie kan je genieten van de artisanale organic muesli van Floom. Je krijgt hiervan twee varianten! En ik waarschuw je; ze zijn verslavend lekker. Alain trakteert in dé health-loactie van Antwerpen Lombardia op een maaltijd. Een absolute aanrader! Voor wie niet weet wat te nemen: de Beasty Boy is alvast mijn favoriet! Verder kan je ook thuis al proeven van de nieuwe Lombardia Hot Drinks: Coconut Vibrations en Green Love.

Go for glow en doe dus mee aan deze giveaway! Hoe doe je dat juist?

1. Laat een comment achter onderaan deze blogpost. Vertel me welke gezonde voornemens jij hebt voor het nieuwe jaar!

2. Verhoog je kansen door de Bye Bye Cheeseburger facebookpagina te liken en deze post te delen op jouw facebook.

Ik zal de winnaar bekend maken op de facebookpagina op 25 december en de dag erna worden de pakketjes meteen verstuurd. Go go go!

21 REACTIES

 1. Hallo Steffi,

  Ik ben al 2 jaar op dieet. Eigenlijk kan je het zo niet noemen, want een dieet is een gebeuren op korte termijn. En ik heb mijn levensstijl aangepast. Een gezond leven met een evenwichtige voeding; het is iets waar ik overdreven veel belang aan hecht.

  Alleen is er nog een probleempje: ik ben nog steeds een beetje verslaafd aan snelle koolhydraten en cola-light. Dus mijn nieuwe voornemens? Nóg gezonder leven! En ongetwijfeld zal zo’n pakket voor mij dé stap in de juiste richting zijn 🙂

 2. 23jarige Steenwijkse, ik vind het moeilijk om de gezonde levensstijl vast te houden. Misschien helpt het winnen van dit leuke mandje me om tóch vol te houden! Super leuke actie!

 3. Dat klinkt als een geweldig verwenpakketje!
  Mijn voornemen: vooral meer sporten, dat zorgt zowel voor een fitter lichaam als een rustiger hoofd 🙂

 4. Als fervent ‘hoe vettiger hoe prettiger – eter’ ben ik me al een tijdje bewust dat het stilaan toch anders moet. Een druk leven en de eeuwige twijfel houden me vaak tegen om toch eens iets anders (lees gezonder) te proberen. Ik volgde al een tijdje de post op fb, en sinds de start ook de website, maar ik heb het tot hiertoe nog niet aangedurfd om iets uit te proberen. Misschien is dit het ideale duwtje 🙂

 5. Mijn voornemen voor 2015 is nog 28 kg afvallen, veel zumba doen en hopelijk nog een aantal mensen inspireren met min instagram account. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe gezonde producten, dus ik zou heel erg blij zijn met de verrassingsmand.

 6. hey! Mijn voornemens voor 2015 zijn extra gezonde voeding eten en tijd zoeken voor meer beweging dan enkel paardrijden. Ik hoop dat ik dit jaar “de gezonde toer” kan opgaan en blijven volhouden door deze fantastische blog te blijven volgen. Nog een voornemen is dan ook al de tips en do’s en don’ts uit te proberen en op te volgen! Ik vind het moeilijk soms om deze voeding en supplementen te vinden in supermarkten, dus ik zou super blij zijn om zo’n verassingsmand te kunnen bemachtigen. Ik hoop hier mijn echte nieuwe levensstijl van de maken 😉

 7. hey! Mijn voornemens voor 2015 zijn extra gezonde voeding eten en tijd zoeken voor meer beweging dan enkel paardrijden. Ik hoop dat ik dit jaar “de gezonde toer” kan opgaan en blijven volhouden door deze fantastische blog te blijven volgen. Nog een voornemen is dan ook al de tips en do’s en don’ts uit te proberen en op te volgen! Ik vind het moeilijk soms om deze voeding en supplementen te vinden in supermarkten, dus ik zou super blij zijn om zo’n verassingsmand te kunnen bemachtigen. Ik hoop hier mijn echte nieuwe levensstijl van de maken 😉

 8. Ohh wat zou ik DIT graag winnen zeg!!! Nog helemaal nieuw in het suikervrije, gezondere wereldje ben ik nog volop in de ontdekkings- en experimenteer fase! Dit pakket zou dus zoooo welkom zijn!! Mijn goede voornemens zijn dan ook vooral om het vanaf Januari allemaal wat serieuzer en strikter te gaan opnemen allemaal.

 9. Superleuke en interessante blog! Mijn voornemen voor 2015 is een goede gezondheid! Sporten en gezond eten is dan zeker een must. Jouw super-healty-pakket zou een geweldige start zijn 🙂 Nog heel veel succes en fijne feestdagen.

  Groetjes

 10. Mijn lichaam snakt naar gezond eten.
  De blender staat al klaar voor groene smoothies en mijn sportzak ligt nog in de kast, maar roept mij telkens als ik ze open doe.
  2015 wordt mijn ik-beter-mijn-leven-voor-ik-dik-en-oud-ben-en-er-niks-meer-aan-te-doen-valt-jaar! En ik lees jouw blog veel, ik wou dat ik dezelfde discipline had 🙂 Misschien helpt jouw gezonde mand wel.

  Gegroet, uw collega nachtraaf

 11. Het is heel moeilijk als student om het kotleven te combineren met gezond leven… Mijn voornemen voor 2015 is dan ook meer sporten en vooral op kot gezonder koken! 🙂 Dit pakket kan daar zeker een handje bij helpen!!

 12. WOW dit is hét ideale schenk bij de feestdagen!
  Dit pakket zou me motiveren om ook in 2015 super gezond te blijven eten.
  2014 was geen gemakkelijk jaar met veel gezondheidsproblemen, maar dankzij het omgooien van mijn voeding (geen tarwe, suiker, gist en zuivel meer) voel ik me terug helemaal klaar voor een nieuw succesvol jaar. Ik kan niet genoeg benadrukken wat gezonde voeding met je doet! Ik ben verlost van acné, neerslachtigheid, vermoeidheid en nog verschillende kleine kwaaltjes.
  Steffi, ik sta dan ook volledig achter jou idee van voeding/leven! Heerlijk om je zo goed te voelen enkel en alleen door je eetpatroon om te gooien én toch niet in te boeten op genieten!

 13. Mijn gezonde voornemens: gezonder eten! Waarom? Zodat ik me niet elke dag doodmoe voel na mijn werk, zodat ik me niet opgeblazen voel na elke maaltijd, zodat ik niet zoveel gerommel in mijn darmen heb, zodat ik meer energie heb, zodat ik mij fitter voel, … Kortom, ik wil gezonder zijn en mij ook gezonder voelen!

 14. Ik ben altijd groot en mager geweest, waardoor ik de meerwaarde van gezonde voeding nooit vatte. “Ik was toch mager?” Het besef is mij plots ingeslagen toen ik op facebook een post las over de hoeveelheid aandacht er in de ruitersport besteed wordt aan een evenwichtige voeding voor de paarden, daar tegenstrijdig misschien 1/4 van onze top Belgische ruiters aan overgewicht lijdt! Niet zo zeer voor die nadruk op overgewicht, maar wel voor hoe fel ik zelf bezig ben met de voeding van mijn paarden… voldoende ruwvoer, elk een ander soort mengeling met niet te veel suikers, voldoende vitamine e en eiwitten, niet te veel voor de lever enzovoort…. Hoe kon ik zo gefocust zijn op de welzijn van mijn paarden en het zelf ieder weekend 3 dagen op friet met curryworst houden?! De intentie voor gezonder te eten is daar ineens, POEF, ontstaan. Toen ik op deze blog en nog een paar andere de combinatie vond van gezonde en GEMAKKELIJKE recepten, die zeker niet altijd uren in beslag moeten nemen, heb ik de letterlijke smaak te pakken gekregen!! Zelfs mijn ventje is er al van overtuigd, als er af en toe maar een goede worst naast de bloemkoolwortelpuree ligt ! :’D

 15. Mijn gezonde voornemens:
  Meer beweging in het algemeen, stretching, fietsen, lopen.
  En zeker niet te vergeten: suikers en lege koolhydraten verder elimineren.

 16. Mijn gezonde voornemen voor 2015 is mijn suikerverslaving aanpakken 🙂 zodat deze plaats kan maken voor een andere nieuwe energie! Hopelijk kan dit mandje mijn start betekenen.

 17. Nood aan ontgifting!!! Zowel fysiek als mentaal… Als we 2015 nou eens beginnen met een goeie detox! (Wat overigens mooi aansluit bij mijn nieuw trainingsschema.) Chiazaad is al enkele weken een vast ingrediënt van mijn ontbijt. Nog wat extra anti-oxidanten zijn meer dan welkom! Ik kan niet wachten nieuwe superfoods te leren kennen en integreren in mijn nieuwe levens/eetstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks